Arhivă articole

Juniorii mari ai Academiei UTA au mai salvat weekendul „roș-alb” în Liga Elitelor! Atletico și-a adjudecat clar derby-ul arădean!


Finalul de săptămână a început prost pentru juniorii UTA-ei în Liga Elitelor, care au bifat trei eșecuri sâmbătă prin cei mai mici participanți. Colegii lor mai mari au mai dres busuiocul cu două victorii în fața celor de la LPS Banatul.

Liga Elitelor U15: UTA 2008 – Corvinul 2007 1-2

În Liga Elitelor U15, Academia UTA are două grupe. Cea de 2008, antrenată de Sandu Gaica și Dinu Donca, a primit vizita celor de la CS Hunedoara. Arădenii au deschis scorul prin Hodoșan, în minutul 10. Acesta a transformat cu succes o lovitură de pedeapsă. Corviniștii au restabilit egalitatea prin Orășanu și la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. În repriza secundă, oaspeții înscriu din nou în minutul 57, prin A. Mihăilă și meciul se termină cu victoria trupei din Hunedoara, scor 2-1.

Formații:

UTA: Pop – Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Paduraru, Hodoșan, Corchis, Dronca, Taroi, Leca. Au mai jucat: Glevan, Cismaș, Leș, Cîrlan.

Corvinul: Conig – Grosu, Horiea, S. Șeroni, Bartha – Orășanu, Bela, A. Mihăilă, D. Mihăilă, Uduca, Șerban.Antrenor: Raul Spătaru

Liga Elitelor U15: Atletico 2007 – UTA 2007 8-0

Cealaltă formație a UTA-ei angrenată în Liga Elitelor U15 este cea de 2007, antrenată de Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi. Aceasta s-a duelat cu CS Atletico, fără îndoială cea mai bună echipă a Aradului la această categorie de vârstă. Scorul a fost în cosecință, 8-0 pentru elevii lui Adi Petruț și Vivi Erdei după reușitele semnate: L. Câmpan (4), M. Salka (2), Dragoș și Crainic.

Formații:

Atletico 2007: R. Rusu – Groza, V. Pop, Marinescu, M. Salka – M. Rusu, Indreica, R. Stanciu, L. Câmpan – Felea, Dragoș. Au mai jucat: D. Șiclovan, Paștină, Ștef, Calotă, Crainic.

UTA 2007: Cîmpan – Sucigan, Vicar, Bejenar, Stamorean, Hărdăuț, Lucaci, Gogea, Chiș, Centye, Huc. Au mai jucat: Laza, Bonchis, Iosin, Burtea, Cosma.

Liga Elitelor U16: UTA  – CFR Cluj 0-5

Băieții lui Sorin Botiș nu au reușit să le țină piept oaspeților de la CFR Cluj, în Liga Elitelor U16. Someșenii s-au impus fără probleme pe „Motorul”, cu 5-0. După mai multe ocazii ratate și lovituri în bară, cei de la CFR au deschis scorul în minutul 20 cu o execuție frumoasă de la douăzeci de metri. A urmat o perioadă în care arădenii au echilibrat partida, dar fără să își creeze ocazii importante. După pauză, în două minute (44 și 45), oaspeții au făcut 3-0. În minutul 71, dintr-un corner, se face 4-0. David Koos a închis tabela la 5-0 în favoarea echipei sale în ultimul minut, după ce a trecut și de portarul Hudișteanu.

UTA: Hudișteanu – Mocriș, Murgu, Buză, Pârvănescu, Bădău, Maghiar, Olăroiu, Blaga, Curtuiuș, Nica. Au mai jucat: Bercea, Busu, Joldea, Neaga, Palcu. Antrenori: Sorin Botiș, Sebastian Huțan

Liga Elitelor U19: UTA – LPS Banatul 6-0

A venit și o zi de duminică pozitivă pentru juniorii „roș-albi”.  Pe arena „Banatul“, din Sânnicolau Mic, ziua a început cu un UTA U19 – LPS Banatul U19 6-0!

Borcea deschide repede scorul, în minutul cinci. După un sfert de oră, Șerăngău înscrie din careu, după o pasă primită de la Ekmekci. După assist-ul de la golul doi, Ekmekci fructifică pasa lui Sarkozi, iar la pauză, UTA – Banatul, 3-0. În repriza a doua, Stoica (foto) înscrie cu capul, la doar un minut după ce a fost introdus în teren. Borcea face dubla în minutul 59, urmat de Stoica, zece minute mai târziu.

UTA: Blaga, Bortiș, Bota, Opriș, Domide, Sarkozi, Șerăngău, Mihai, Borcea, Bulza, Ekmekci. Au mai jucat: Stoica (50), Botoroagă (64), Rigo (64), Hrincescu (75). Antrenori: Dinu Donca, Mihai Petcuț, Adi Ungur.

Liga Elitelor U17: UTA – LPS Banatul Timișoara 4-0

În meciul al doilea, utiștii au dat peste un adversar mai motivat, care a închis bine culoarele. Acțiunile periculoase au fost puține, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0. După pauză, meciul a continuat în aceeași notă, însă doar până în minutul 72. Pop urmărește o minge aruncată peste apărarea adversă, intră în careu și pasează pentru Pașcalău, care înscrie cu latul. Pop își mai trece în cont un assist, iar Bokșe înscrie cu capul, nemarcat, dintr-o lovitură de colț. Două minute mai târziu, Vermeșan (foto), cu un adversar în coastă, intră în careu și trimite o scăriță peste portarul advers. În minutul 84, Pașcalău este faultat în careu și tot el punctează cu o „scăriță”. 4-0, rezultat final.

UTA: Malița, Iurasciuc, Bokșe, Ronai, Manoilă, Popa,  Călin, Anișorac, Pop, Pașcalău, Vermeșan. Au mai jucat: Funkenhauser (46), Covaci (50), Caia (84), Luca (84), Novac (84). Antrenor: Bogdan Oneț.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.