Arhivă articole

Vicelideri pe mâna unui fundaș central: Victoria Zăbrani – CS Socodor 0-1


Socodorul s-a revanșat pentru remiza din tur, „agățată” de cei de la Zăbrani la ultima fază a jocului, după ce scorul primelor 73 de minute a fost 2-0. Doar că astăzi, trupa lui Mutică a evoluat modest pe întreg parcursul meciului și formația din apropierea graniței i-a luat fața Felnacului pe locul 2, care a stat azi.

Disputa a fost destul de echilibrată în prima parte, în care ambii goalkeeperi au șomat destul de mult. În minutul 9, ar fi de notat șutul lui Pirtea pe lângă poartă, venit în urma unei preluări eronate a lui Pașcu. Gazdele s-au văzut în atac prin Zele, al cărui șut înșelător s-a oprit pe plasa porții apărate de Sîrb. Tot Pirtea a fost periculos după exact o jumătate de oră de joc, dar finalizarea sa a trecut din nou de puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Vasii. Înainte de părăsi terenul pentru o accidentare, Lazea nu a reușit să înscrie din numai 3 metri după cornerul lui Zele.

Socodorul a ieșit  mai motivată de la cabine și și-a anunțat intențiile după o bară transversală la respingerea lui Vasii. Lovitura a dat-o fundașul Bogdan Țoca, cu o execuție de atacant de careu, după acțiunea lui Turcuș în dreapta și o centrare perfectă. Era minutul 70, Zăbraniul a încercat să pună presiune prin centrări în careu, iar la una dintre ele a cerut degeaba un penalty la duelul lui Vasilca cu trei adversari, printre care și portarul oaspeților.

Zăbraniul pare să fi pierdut și ultimul tren spre play-off, deși mai sunt destule puncte în joc până se trage linia. „Dacă la Socodor Sîrb a fost unul din cei mai buni jucători ai gazdelor, scoțând mingi aproape imposibile în fața atacanților noștri, azi aproape a șomat, atât de inexistenți am fost în atac. Apoi a fost suficientă o neatenție în apărarea noastră și, ca de obicei, adversarul nu ne-a iertat. Trebuie să ne împăcăm cu ideea că ceva nu merge, ceva nu se mai leagă la această echipă. Să treacă și aceste patru meciuri și apoi vom vedea ce facem”, a fost de părere Tibi Nicula, membru în Consiliul de Administrație al clubului „roș-alb”.

CS Socodor câștigă al treilea meci la rând și își consolidează poziția de play-off. „Ne-am dorit această victorie și până la urmă am reușit-o. A fost un meci bun, pe o vreme frumoasă și teren foarte bun. Deocamdată am urcat pe locul 2, deoarece meciul de la Beliu nu s-a jucat. Asta ne-am dorit și deocamdată suntem acolo. Ca lot am avea o echipă bună, însă problema la noi este pregătirea. Mulți lucrează și nu pot să vină la antrenamente. Am încercat să facem antrenamentele la 8 seara, însă este foarte greu”, a ținut să spună în finalul jocului și tehnicianul din Socodor

Formații:

Zăbrani: Vasii – Strango, Pașcu, O. Moisă, Topai – Fl. Lazea (43 Gurban), Vasilca – Poenaru (75 Apostol), Zele, M. Lazăr (50 Aslău) – Hodan (75 Păulin). Antrenor: Dorel Mutică.

Socodor: Sîrb – Pele, Gherheș, Toca, L. Olariu (90 Covaci) – Turcuș, Dema – Buzgău (35 Berar, 85 Miclea), Pirtea, Copil (85 Flueraș) – Berari. Antrenor: Tibor Darasz.

Arbitri: Sorin Saladea – Cristian Cășuț, Florin Vesa. Observator AJF: Daniel Scridon.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.