UTA Arad

Câte un gol utist cu Academica pentru anii trecuți de la plecarea Bogdanilor: ”Moisi și Mihoc mereu cu noi!”





Tragicul de accident de mașină din seara de 25 octombrie 2018 îndolia galeria UTA-ei cu două zile înaintea meciului cu Poli, din Liga 2-a. Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc se întorceau acasă după ce terminaseră coregrafia pentru deplasarea din fieful rivalilor de pe Bega și au plonjat în gol de pe podul Micalaca. Cum galeria „Bătrânei Doamne”, ca și restul spectatorilor, au din nou interzis pe stadioane în plin val patru al pandemiei de coronavirus, cel care le-au adus omagiu fanilor decedați în urmă cu trei ani a fost eroul partidei de la București, cu Clinceniul, Ioan Hora. Miculescu a înscris și el pentru un 3-0 cât cei trei ani trecuți de la evenimentul ce a îndoliat tifoseria „roș-albă”.

După golurile înscrise în „Groapă”, experimentatul atacant a afișat un tricou alb cu mesajul: ”Pentru Moisi și Mihoc”, iar la ceas de seară galeria arădeană și-au onorat la rându-i camarazii din peluza „Iosif Petschovschi”. ”Simțim la fiecare meci spiritul vostru nepieritor / Prin fiecare steag alb-roșu ce flutură triumfător””Moisi și Mihoc mereu cu noi” au fost bannerele luminate de torțe ale ultrașilor arădeni. În cursul dimineții de ieri, aceștia aprinseră și o lumânare la mormântul lui Bogdan Moisi, deplasarea la Benești, acolo unde își doarme somnul de veci Bogdan Mihoc, fiind amânat în contextul carantinării localității respective.

Ca o coincidență, Chindia Târgoviște e și în acest an adversarul UTA-ei pe teren propriu în preajma datei la care cei doi suporteri au plecat prea devreme dintre noi. În stagiunea precedentă, arădenii obțineau primul succes intern de la revenirea în Liga 1 tocmai împotriva trupei lui Săndoi.

Video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button