UTA Academie

Liga Elitelor U15: Atletico termină turul cu punctaj maxim și fără gol primit





Județul Arad are două formații de juniori care au bătut tot până acum, de o manieră categorică, în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. Una este ACB Ineu U17 în campionatul republicanilor, iar cealaltă Atletico, în Liga Elitelor U15.

Ultima ispravă a puștilor antrenați de Adrian Petruț și Vivi Erdei a venit în această dimineață, de la Sânmartin, acolo unde Luceafărul Oradea nu a avut nicio șansă. „Galben-negrii” au oprit tabela la 10-0, după golurile semnate Câmpan (3), Stanciu (3), Paștină (2), M. Salka și M. Rusu.

La Sânmartin, Atletico a jucat în formula: Roșu – Dragoș, Paștină, Ștef, Indreica – M. Rusu, M. Salka – Stanciu, Felea, Măgulean – Câmpan, de pe bancă mai intrând în luptă: Calotă, Neagu, Tăutan, Crainic, Șiclovan și Burcă

Atletico încheie turul cu maximum de puncte și golaveraj 31-0. Fără doar și poate, arădenii vor încheia primii seria a 12-a și vor merge mai departe în competiție, urmând să fie una dintre cele 16 formații ce-și vor disputa accesul în „careul de ași”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button