Pariuri sportive, gaming și casino

Top 9 super-fotbaliști al căror contract expiră în vara anului 2022





Cluburile nu trebuie să aibă un buget colosal de transferuri pentru a aduce super-fotbaliști în vara anului 2022, însă trebuie să fie suficient de bogate pentru a-și permite salarii de zeci de milioane de euro pe sezon. 

Chiar în această toamnă, Paris Saint-Germain l-a adus pe Lionel Messi din postură de jucător liber de contract, ademenindu-l cu 40 de milioane de euro pe an. Oare care va fi salariul pe care Kylian Mbappe, cel mai scump jucător din lume în acest moment, îl va primi la clubul unde va ajunge fără sumă de transfer?

Sunt mulți fotbaliști interesanți cărora le vor expira contractele la finalul sezonului curent. Iată-i pe cei mai valoroși:

Andrea Belotti (atacant italian, 27 de ani, cotă de piață 35 de milioane de euro). În prezent la AC Torino, Belotti a fost unul dintre jucătorii importanți ai Italiei la Euro 2020. Presa britanică a relatat despre interesul lui Arsenal pentru un eventual transfer, în contextul în care Alexandre Lacazette a refuzat prelungirea contractului cu „tunarii”. 

 

Niklas Sulle (fundaș central german, 26 de ani, cotă de piață 35 de milioane de euro). În prezent la Bayern Munchen, Sulle ar putea să caute o nouă provocare. Deși a primit aprecieri publice de la antrenorul Nagelsmann, fundașul central este tentat să accepte o ofertă din Premier League. Chelsea este în pole-position pentru a-i obține semnătura.

 

Antonio Rudiger (fundaș central german cu origini din Sierra Leone, 28 de ani, cotă de piață 35 de milioane de euro). În prezent la Chelsea, internaționalul german ar putea părăsi Stamford Bridge, deși campioana Europei încearcă să îl convingă să semneze un nou contract. Real Madrid, Bayern Munich și Paris Saint-Germain sunt interesate de serviciile sale.

 

Marcelo Brozovic (mijlocaș defensiv croat, 28 de ani, cotă de piață 40 de milioane de euro). În prezent la Inter, croatul este dorit de Chelsea și de Paris Saint-Germain. La Internazionale a venit de la Dinamo Zagreb și în 251 de jocuri a marcat 25 de goluri, oferind 33 de pase decisive.

 

Lorenzo Insigne (atacant italian, 30 de ani, cotă de piață 48 de milioane de euro). În prezent la Napoli, atacantul „Sqadrei Azzurra” este gata să facă trecerea la Manchester United. Și în trecut a fost dorit în Premier League, dar oficialii lui Arsenal nu s-au înțeles cu președintele napoletanilor, Aurelio De Laurentis.

 

Ousmane Dembele (atacant francez, 24 de ani, cotă de piață 50 de milioane de euro). În prezent la FC Barcelona, francezul trebuie să își găsească alt club cel mai târziu la finalul sezonului. Șefii catalanilor au vrut să scape de el chiar din această vară, dar s-a reaccidentat și nu l-a mai vrut nimeni.

 

Paulo Dybala (atacant argentinian, 27 de ani, cotă de piață 50 de milioane de euro). În prezent la Juventus, sud-americanul nu pare interesat să plece în altă parte. În aceste zile, presa din Italia a scris că Dybala va semna un nou contract cu „Bătrâna Doamnă”.

 

Paul Pogba (mijlocaș central francez, 28 de ani, cotă de piață 60 de milioane de euro). În prezent la Manchester United, campionul mondial încă ezită să răspundă la întrebarea dacă s-a decis în privința viitorului. Aducerea lui Cristiano Ronaldo părea să-l fi convins să rămână alături de „diavoli”, însă nu e nimic sigur. 

 

Kylian Mbappe (atacant francez, 22 de ani, cotă de piață 160 de milioane de euro). În prezent la Paris Saint-Germain, este fotbalistul cu cea mai mare cotă de piață. Echipa din capitala Franței a refuzat o ofertă de 160 de milioane de la Real Madrid, preferând să îl piardă gratis, dar să îl mai folosească un sezon. Zvonurile îl dau pe Mbappe în tricoul „albilor” din campionatul 2022-2023. Realul i-ar pregăti un salariu net anual de 30 de milioane de euro, dar mai este mult până la vară și pot apărea surprize. Să nu uităm că Newcastle a fost preluat de Mohammed bin Salman, care are o avere de 250 de miliarde de dolari.

În ceea ce privește eventualele transferuri, cel mai bine ne dăm seama în ce direcție se îndreaptă un jucător sau altul urmărind secțiunea specială pe care o au unele case pariuri online. Cu siguranță, ele au și informații din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button