UTA Arad

Un nou partener pentru „Bătrâna Doamnă”





Clubul UTA are de astăzi un nou partener. Este vorba despre firma arădeană, OPTIMAL Auto, o companie cu capital integral românesc, care are ca obiect principal de activitate repararea și întreținerea autoturismelor. Tehnologiile de ultima generatie cu care este dotat service-ul și personalul calificat aduc rezultate extraordinare pentru clienti.

„Chiar dacă suntem o companie cu sediul în Arad, suntem recunoscuți la nivel național. Clienți din toate colțurile României și nu numai ajung la noi, ceea ce confirmă faptul ca suntem dealeri ai serviciilor de calitate. Pe lângă activitatea de servisare, avem în dotare cel mai performant centru de recondiționare turbosuflante și curățare filtre de particule din vestul României. Asăzi, ne bucurăm că avem posibilitatea să fim alături de un brand puternic al Aradului și anume UTA”, spune Dragoș Stan, reprezentantul OPTIMAL.

Totodată, acesta susține că intenționează ca parteneriatul cu gruparea fanion a Aradului să fie prelungit pe mai multe sezoane.

Un comentariu

  1. Ne bucuram si multumim tuturor firmelor care se alatura spre UTA…Atat cat pot,din putin in putin,picatura cu picatura…Acum..Mmmna..no coment…Cifra de afaceri mica,dar suflet sa fie,mare….Fiecare banut conteaza!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button