UTA Arad

Ianovschi, ca și Săndoi: „Trebuie să fiu corect și să spun că rezultatul e nedrept, UTA merita victoria sau un punct”





Meciul dintre UTA și FC Argeș din această seară a semănat foarte mult cu cel al arădenilor cu Chindia, dar și cu cel dintre cele două formații din returul campionatului trecut. Singura diferență ar fi aceea că arădenii reușiseră să marcheze, dar piteștenii au întors partida pe final, impunându-se nemeritat în fața unei echipe care și jucase aproape o repriză în zece oameni.

Am fost pragmatici, am suferit, am avut șansă

Ocziile de astăzi ale „roș-albilor” au fost din nou imense, iar Mihai Ianovschi a avut un discurs asemănător cu cel al lui Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei. „Un meci nebun, iar eu trebuie să fiu corect și să spun că rezultatul e nedrept. La ce ocazii au avut cei de la UTA, meritau victoria sau un punct. Din fericire pentru noi, am luat cele trei puncte. Am fost pragmatici, am suferit, am avut șansă, am dat gol la singura ocazie avută. Vreau să văd partea plină a paharului, că nu am luat gol. Apoi, dacă fac o comparație cu ceea ce a fost în prima parte a campionatului, când după șase etape aveam patru puncte, acum am bătut-o pe U Craiova și cu șansă, astăzi, am trecut de un adversar foarte puternic, ce are ca obiectiv play-off-ul. Felicit băieții, au avut o atitudine extraordinară. Avem 27 de puncte, suntem într-un moment bun, sper să o ținem așa”, a precizat Ianovschi, cel care antrenează formația din Trivale alături de Andrei Prepeliță. Oapeții au sărbătorit pe betting-sites.ca locul de unde își aleg cele mai bune situri de pariuri online.

Am trecut în 5-4-1 care se schimba pe faza ofensivă

Fiind atacați cu toate liniile de utiști, vizitatorii au trecut la un sistem de joc cu trei fundași centrali și fără un vârf de meserie. Iar argeșenii au fost premiați cu toate punctele. „Știam că vin cu mingi lungi, am vrut să urcăm benzile mai sus. Nu a fost schimbare pur defensivă, am vrut și ofensiv, să surprindem pe contraatac. Am trecut în 5-4-1 care se schimba pe faza ofensivă. Într-adevăr, UTA ne-a pus probleme mari, dar sunt momente când trebuie să știi să suferi. Am avut și noi meciuri în care am jucat bine și nu am dat gol, chiar etapa trecută am ratat ocazii și am tremurat pe final cu Craiova. Acesta este fotbalul, câteodata e nedrept, dar noi am terminat azi cu 3 puncte”, a adăugat antrenorul formației din Trivale.

Nu am vorbit de play-off, nu punem presiune pe jucători

FC Argeș a urcat pe loc de play-off după succesul din această seară. „Obiectivul nostru e următorul meci, asta transmitem în vestiar. Nu am vorbit de play-off, nu punem presiune pe jucători, ne dorim să depășim numărul de puncte cu cât de multe față de cele 6 etape din tur. De fapt, deja am reușit, avem șase deja, față de cele patru din startul sezonul. Sperăm să luăm iar cele trei puncte și cu Gaz Metan și să legăm victoriile. E ceva ce dă moral și vrem și un joc ofensiv mai bun”, a încheiat Ianovschi.

3 comentarii

  1. Complementari colegiale, sare pe rana pentru noi. Un singur și mare reproș. Am văzut cu toții ca s-a vrut , din păcate pierduta ca și abordare mare parte din prima repriza. Ce vrem sa subliniem. Psihologic cei din teren simt ziua proasta , nu cedează logic. Apar prima data ratări la cei vizați sa înscrie, încearcă și valul doi de jucători, terminând cu ratările tip Erico. Apoi ca într-o transa cade atenția la tot grupul. Inadmisibil !! Luai un punct. E prea mare răsturnarea, aproape neomeneasca. Aici trebuie lucrat . MOMENTELE PSIHOLOGICE !!

    0
    0
  2. Chestiile declarative, acestea,pacifiste,sunt normale,intr-o lume frumoasa a sportului…indiferent de ramura….
    A gestionat miza,mult mai bine decat Balint,din pacate pentru noi…Chiar si atunci cand presiunea asupra lor era sufocanta si-a tinut liniile defensive foarte sus,de necrezut cat curaj si optimism…Cand vad un Meza,Dumitrascu,mai mereu expirati, pe la fostele echipe,ma ia cu metafore…Latovlevici este la limita granitei in a fi „elefant”….dar ne contrazice…Jucatorul numarul 1 al meciului,indiferent cat de injurat a fost…A respins,a urcat,a centrat,a obtinut lovituri libere,a executat perfect cornerul…A fost nervos tot meciul,dar experienta primeaza…La UTA,cu cine ai putea sa-l compari,ca experienta???Cu Hora,cu Antal?Sau nu mai stim ce inseamna experienta,aducere de siguranta,pe plus de incredere,sa poti inchide ochii,linistit,atunci cand mingea este la ei???

    0
    0
  3. Lucrurile sunt simple antal hora sunt jucatori de 10 minute si atunci nu poti spera nimic de la ei ne ingropam singuri prin tactica lui balint la arad echipa e facuta nu dupa interesele uta ei dupa interesele altcuiva balint trebuie sa fie barbat sa isi asume obiective gen minim 7 puncte din urmatoarele 3 meciuri nu le face demisia lasam pe altcineva!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button