Fotbal juniori

Nu există învinși la cea de-a 19-a ediție a Cupei de Crăciun, alte trei categorii de vârstă intră în competiție în weekend!





CS Atletico Arad a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o nouă ediție a tradiționalului turneu „Cupa de Crăciun”. A fost cea cu numărul 19, iar prima reuniune (din cele două programate) s-a adresat categoriilor de copii născuți în 2010, 2012 și 2014. Câștigători au fost absolut toți copiii, pentru că organizatorii au decis să nu contabilizeze rezultatele tocmai pentru a le reda celor mici bucuria jocului într-o perioadă atât de grea pentru fotbal, dar nu numai.

La categoria 2010 au jucat echipele Atletico Arad, Ripensia Timișoara, UTA Arad și CSM Oradea. Primele trei grupări s-au întâlnit și la categoria 2012, acolo participând și LPS Bihorul Oradea, dar și la categoria 2014, unde a patra echipă a fost Academia Biarena Sânandrei (Timiș).

Fiecare fotbalist a primit o medalie de participare și o ciocolată. Partenerii clubului Atletico la „Cupa de Crăciun” sunt Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad și Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

La finalul acestei săptămâni, tot pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria, sunt pe teren generațiile 2011, 2013 și 2015. Meciurile vor fi transmise pe canalul youtube Atletico Arad, la adresa: https://www.youtube.com/channel/UCE9Xiv1T2cEPFdE644wZz-Q.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button