Șoimii Lipova

Lipova nu concepe să pășească greșit pe terenul „lanternei”! Simion: „Ne mobilizăm, vrem să rămânem în lupta pentru primele două locuri!”





Seria de rezultate pozitive ale celor de la Șoimii Lipova a început în tur, odată cu meciul cu Avântul Periam. Era etapa a 6-a și campiona en-titre a seriei a 8-a a Ligii a 3-a bifa primul succes stagional, de atunci mai venind cinci vicctorii și două remize. Prin urmare, la ora returului cu „lanterna roșie”, lipovanii sunt siguri de locul 3 în clasament. Pe de altă parte, nici nu pot urca în clasament chiar în cazul unei victorii așteptate pe terenul unei formații care a pus la păstrare un singur punct, în deplasarea de la Pecica.

Dacă în acest sezon, băieții lui Sabău le-au administrat un sec 4-1 celor din Periam, amintirile din sezonul precedent nu sunt prea plăcute. Eșec acasă și remiză în deplasare, ocazie cu care Alexandru Simion s-a accidentat destul de rău la spate și a petrecut aproape o jumătate de oră în Ambulanța de la marginea terenului. De altfel, mijlocașul crescut de UTA a avut destule ghinioane în ultimii doi ani, el suferind și o operație de refacere a ligamentelor încrucișate. „Am reintrat după o accidentare urâtă, am stat șapte luni fără să joc, după care , ușor-ușor – am început să-mi intru în ritm. Am primit minute la majoritatea meciurilor și acum pot spune că mă simt bine. Dacă sunt solicitat, încerc să-mi fac treaba cât de bine pot, să-mi ajut echipa”, spune fotbalistul de 25 de ani.

Debutant cu UTA în Liga a 2-a la doar 16 ani, Simion a cam pierdut lupta pentru titularizare la Lipova cu Salhi, celălalt mijlocaș central, Andrei Gavrilă, încadrându-se și în regula Under. „Ne va aștepta un meci greu, cei de la Periam se vor apăra, la fel ca și cei de la Curtici, va fi foarte rgeu să-i desfacem. Sunt periculoși, o să joace pe contraatac, iar noi pe atacuri poziționale și va trebui să fim foarte atenți. Au și un plus evident după ce au fost preluați de Sorin Bălu, un antrenor cu experiență care cunoaște bine seria și pe noi, el activând mult timp la Dumbrăvița și în acest sezon la Pecica. Probabil, ne va pregătit ceva, dar ne mobilizăm și noi pentru acest ultim meci al anului, vrem victoria ca să rămânem în lupta pentru primele două locuri. Din situații de gol pe care sigur ni le vom crea, trebuie să fim mai pragmatici și să marcăm goluri”, mai susține mijlocașul „șoimilor”.

Doar Prună continuă să lipsească din contingentul Lipovei și pentru deplasarea de la Periam, de sâmbătă, de la ora 13.

Formații probabile:

Periam: Bîlc – Siminiceanu, Artimon, Mureșan, Mager – Mînecan, Poparadu – Petric, Olteanu, Gălățan – Chistrugă.

Lipova: Iliescu – Bodri, Nicolescu, A. Popa, Suslak – Brad, Gavrilă, Sahli, Bozian – Filimon, Trabalka.

Arbitri: Adelin  Pavel (Osica de Jos – Olt), Ludovic Zifceac (Aleșd),  Florentin Cosmin Andrei  (Oradea)

Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara), Daniel Emanuel Bălpi (Târgu Jiu)

 

FOTO: Costel Șerban









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button