Fotbal juniori

Locul 2 pentru UTA 2012 la Cluj!





UTA 2012 a confirmat evoluțiile foarte bune din Interligă, unde a avut victorii pe linie, cu un loc 2 la puternicul turneu de la Cluj, desfășurat în weekend, la baza sportivă din Parcul Iuliu Hațieganu.

La start s-au prezentat 12 dintre cele mai bune echipe din țară formate din fotbaliști născuți în anul 2012, iar „roș-albii” au avut un parcurs excelent. În grupă au trecut cu 1-0 de Academia Transilvania, 5-0 de Academia Optimum Alba Iulia (albastru) și 2-0 de Academia U Cluj Luceafărul 2013. În semifinale, UTA a dat peste colegii arădeni de la Atletico (locul 4 la finele competiției) pe care i-au învins cu 2-1, după reușitele semnate Talpaș și Dan, respectiv S. Fricățel. Finala de duminică a fost extrem de disputată contra celor de la U. Cluj 2012, utiștii având ocazii mari la scorul de 2-1 pentru gazde, însă aveau să piardă cu 3-1. Faur a fost singurul marcator al „roș-albilor” în ultimul act.

Așadar, UTA 2012 s-a întors la Arad cu medaliile de argint, dar mai ales cu confirmarea faptului că se află pe un drum bun sub comanda lui Cristian Țigan și Abdoulaye Diarra. „Competiția a fost extrem de puternică, fiecare meci a fost ca și o finală. Copiii m-au surprins și pe mine prin maniera și capacitatea de a se concentra la joc, au fost extrem de determinați, și asta în condițiile în care s-a jucat afară, inclusiv la temperaturi cu minus. Încheiem o toamnă bună din punctul nostru de vedere, dacă ținem cont de faptul că avem doar victorii la atâta la Interliga maghiară, cât și română, dar și la campionatul județean pentru juniori E organizat de AJF Arad”, ne-a spus Cristi Țigan.

Acesta a contat la turneul de la Cluj pe: Eric Rada, Denis Alb – Kevin Vinter, Denis Fricățel, Rafael Mănuța, Răzvan Dan, Luca Breban, Mario Talpaș, Nicholas Fekete, Declan Faur, Darius Miclea și Elias Neagu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button