UTA Arad

Miculescu putea aduce fericirea cu Botoșaniul: „Așteptam o centrare…încă suntem la mâna noastră în lupta pentru play-off”





David Miculescu a marcat în ultima victorie a UTA-ei în Liga 1, 3-0 pe terenul celor de la Academica Clinceni,  venită în urmă cu șase runde, pe 25 octombrie. De atunci arădenii au mai scos trei puncte și au marcat un singur gol, prin Roger jr., etapa trecută, pe „Arena Națională”, cu FCSB. Miculescu a avut două șanse identice pe finalul ultimelor două confruntări, când a ajuns cu o fracțiune mai târziu la minge și a comis fault în atac.

Astăzi, contra celor de la FC Botoșani, „decarul” arădenilor a urmărit balonul respins în lateral de Pap la șutul din unghi al lui Vukcevic, dar l-a lovit din spate pe Florescu. „Credeam că Marko va centra și am așteptat mingea pe colțul lung. Când am văzut că a tras la poartă, am urmărit faza, dar am ajuns puțin mai târziu decât adversarul meu. Păcat, puteam scoate mai mult din acea ocazie, din acest meci, ultimul din acest an pe teren propriu. Am și jucat cu suporterii în spate, ne-au încurajat din nou în număr, dar pur și simplu nu reușim să-i facem fericiți. Nu căutăm scuze, dar nici terenul nu ne-a ajutat azi. S-a văzut din tribune, de la televizor, că a fost destul de rău, nu ne-am putut face jocul nostru obișnuit”, ne-a mărturisit Miculescu, care a ieșit de pe teren cu tricoul sfășiat în față chiar de el, ca o reacție nervoasă că a scăpat mingea într-un aut de margine .

Singurul aspect pozitiv al zilei este acela că nu s-a repetat scenariul cu Chindia și FC Argeș, când UTA nu s-a ales nici măcar cu un punct. „Botoșaniul e o echipă bună, joacă un fotbal bun și trage și ea la play-off. Așa cum ne doream să câștigăm noi, așa își doreau și ei, până la urmă, e un rezultat echitabil. Se poate spune că ei sunt mai avantajați din moment ce au 4 puncte în față, dar și noi suntem încă la mâna noastră în lupta pentru un loc în play-off. E clar că trebuie să facem puncte în deplasările de la Craiova și Voluntari și avem încredere că o putem face. Ne convine faptul că la Craiova jucăm pe un teren bun, sperăm să spargem gheața acolo, chiar dacă dăm tot peste o echipă rănită, în mare foame de puncte. Va fi greu și că jucăm tot la trei zile, dar asta e viața de fotbalist, trebuie să ne facem treaba”, a adăugat mijlocașul de 20 de ani al „Bătrânei Doamne”.

David Miculescu este și golgheterul stagional al arădenilor, cu 5 reușite.

9 comentarii

  1. Felicitări, David! S-a văzut că ai luptat ca un erou. Nu ti-a iesit la gol dar meriti felicitări pentru dăruire. Sigur veti scoate puncte în aceste două deplasări, specialitatea voastră. Terenul, se pare, este dusmanul vostru nr 1. Meszar a spus că nu există altă solutie decât schimbarea gazonului. Toti, absolut toti, care vin la Arad spun acelasi lucru, terenul este prost. Schimbati-l odată!!! Se aude la primărie?

    0
    0
  2. Antrenorul Balint face o mare greseala legat de David Miculescu. David trebuie folosit varf de careu pentru ca are toate calitatile pentru acest post foarte sensibil la UTA iar Dangubic sa fie folosit aripa dreapta iar Roger aripa stanga. Golurile ar aparea mult mai usor pentru UTA

    0
    0
  3. Niciodată UTA, prin tradiție nu a cultivat fotbalul fizic, și nici nu a pus baza pe vitezisti. Cu o excepție doua. Asa ca meciul începe cu promisiuni,, tehnice „. Promisiuni care sosesc rar, cu forcepsul , și câștig ciuntit. Sosirea la balon cu întârziere face diferența. Te transforma în echipa greoaie, perdanta. Ca nu ajungi la gol e un păcat mai mic. Alarma e data de tot mai mulți jucători cu prim plan la balon , ajunși din urma cu metrii buni, și deposedați în faze ce devin pericole iminente. Per ansamblu vom vedea dacă echipa e capabila de tururi de forță la trei zile. Deocamdată a dispărut forcingul de 10 minute, la început, mai cu seama la sfârșit. Cat are contract plin, Hora nu e de 25 de minute.

    0
    0
  4. UTA are nevoie urgent de un varf de careu adevarat, cu cifre recente foarte bune ( Hora si Antal liberi ) , de doua atacanti laterali ( stanga, dreapta, cu tehnica si viteza foarte bune – Stahl ne era de mare fos ) si un mijlocas ofensiv foarte bun. Sa fie trimisi acasa Hora, Antal, Tomozei, Florin Ilie, Mar, Wagner pentru ca vreme lor a trecut sau pot juca o liga mai jos. Am vazut ca deja oierul care si-a batut joc de UTA in urma cu o saptamana spune public ca il va transfera pe Miculescu. Cei din conducere sper sa nu-l bagati in seama pentru ca va distruge viitorul acestui fotbalist tanar si talentat.

    0
    0
  5. Primăria Arad si Recons, faceti o vizită la Sf Gheorghe să vedeti gazon…oare cu ce firmă au lucrat? Arată impecabil, impecabil. Nici în Anglia nu vezi așa gazon, nu exagerez.

    0
    0
  6. Citind comenturile de la articolele anterioare (dupa meciul cu Botosani) observ ca majoritatea sunteti buni la critica si cei mai multi dintre voi stiti ca T Calin, Mercioiu si Stahl (cel dupa care strigati „Dortmund” pe motorul acum 2-3 ani) sunt foarte buni si ne-ar ajuta. Balint, omul care nu-i foloseste pe acestia, a castigat liga 2 (la pas) si a terminat primul sezon in liga 1 pe locul 8. Voi astia care stiti mai bine, ce rezultate aveti care antrenor? Pe unde ati antrenat? Mor cand vad ca mereu ii cereti pe cei plecati sau pe cei rezerva… si cand intra is varza. Aveti impresia ca daca nu-i vedeti in teren sunt mai buni? La fel ca in politica, aveti impresia ca USR e mai bun ca PNL-PSD doar pentru ca nu sunt la putere? Nu!
    Inca o data, analizati si voi rezultatele pe termen lung, nu pe cateva meciuri care va convin voua si mai important de atat, cand cereti antrenor nou uitativa si ce alti „antrenori” avem in liga 1!

    0
    0
  7. Clubul UTA, adoptă metoda pașilor mărunți și dacă anul acesta terminăm pe locul 7,(ediția trecută am terminat pe locul 8) atunci obiectivul va fi îndeplinit!
    Anul viitor, conform aceluiași principiu al pașilor mărunți, vom termina pe locul 6.
    Primăria Arad, are obligația să investească banii contribuabililor în Arad!
    Spiritul civic, se referă printre altele și la acordarea de ajutor semenilor, pentru buna funcționare a comunităților care alcătuiesc societatea.
    Este timp suficient până la următorul meci, să se schimbe gazonul pe FN.
    Din inițiativa primarului nu se va întâmpla nimic, dacă nu se vor face presiuni mari și urgente, vom rămâne cu același gazon!
    Hai UTA! Hai Aradul!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button