Baschet

Invincibilitatea s-a încheiat cu un duș rece: Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – FCC Baschet UAV Arad 76-44





Chiar dacă a slăbit puțin față de sezonul trecut, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe demonstrează forță în derby-ul de conjunctură al Ligii Națională de Baschet Feminin. FCC Baschet UAV Arad se prezenta în „Sepsi Arena” cu victorii pe linie, 9 la număr, dar meciul cu numărul zece a fost cu ghinion. Echipa lui Jose Araujo nu doar că a pierdut, ci a făcut un duș cât se poate de rece, pierzând la 32 de puncte diferență: 44-76 (12-18, 13-21, 11-21, 8-16).

Practic, meciul nu a avut istoric, decurcând de la un capăt la celălalt în favoarea covăsnencelor. Doar primul sfert a fost cât de cât echilibrat, pentru ca apoi fetele lui Zoran Mikes să ia hățurile în mână și să facă și spectacol. Diferența maximă a fost de 38 de puncte, cu mențiunea că la un moment tehnicianul „galben-albastrelor” și-a tras pe margine titularele, gândindu-se deja la restanța de miercuri (ora 18,3), cu BC Sirius Mureşul Târgu Mureş.

Evident, diferența s-a făcut în special sub cele două panouri, unde Sepsi a făcut legea, Keys și Vitulova neadunând împreună doar 12 puncte.  Totuși, FCC Baschet UAV Arad rămâne în fruntea campionatului, două în fața lui CSM Satu Mare și adversarei de azi, dar cu un meci în plus.

Formații și marcatoare:

Sepsi: Fraser 20 de puncte, Pasic 17, Podar 13, Wallace 11, Ghizilă 11, Orban 4.

FCC Baschet UAV Arad:  Hadzovic 12 puncte, Ghiță 10, Keys 8, Akathiotou 6, Vitulova 4, Manea 4, Mîrne-Nagy, Vați.

FOTO: Sepsi-SIC (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button