UTA Arad

A ieșit Miculescu din vederile lui FCSB și a intrat în cele ale Craiovei? Mijlocașul utist rămâne o țintă și pentru cluburile din străinătate





UTA a încheiat pe locul 9 primele 21 de etape ale campionatului Ligii 1 și și-a redus mult șansele de accedere în play-off. Cel puțin în ultimele 8 etape ale anului, arădenii au suferit enorm la finalizare, deși semne de slăbiciune au apărut și când lucrurile mergeau binișor inclusiv din punct de vedere al rezultatelor.  Golgheterul echipei este David Miculescu, fotbalistul sub vârstă cu care Laszlo Balint a început toate partidele, exceptând deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Atunci „decarul” trupei de pe Mureș s-a confruntat cu probleme intestinale cu două zile înainte de meci și a fost lăsat acasă, iar în formula de start a apărut Damian Isac.

Miculescu a marcat 6 de șase ori, o treime din golurile formației sale, în condițiile în care, spre exemplu, Filip Dangubic, care e și vârf de meserie, a izbutit doar unul. Până la urmă, fotbalistul timișorean crescut de UTA de la vârsta de 15 ani e are cel mai mic salar din primul „11” al arădenilor și ar fi normal să fie tentat de un câștig mai mare, cu atât mai mult cu cât valoarea sa de piață a crescut destul de mult în această vară. Conform presei centrale, FCSB ar fi oferit 600 de mii de euro în schimbul tânărului utist, însă pe fir ar fi intrat și CS Universitatea Craiova.

Pe de altă parte, se pare că nu va exista o licitație din partea celor două cluburi, mai ales după ce Gigi Becali susține că s-a săturat să investească în fotbal. „Mihai Rotaru (n.a.finanțatorul lui CS U Craiova) are liber din partea mea să îi ia pe Păun (n.a. mijlocașul de 22 de ani al celor de la Sepsi) și Miculescu. Eu nu am ajuns fraierul Ligii 1 și prostul jucătorilor. Dar știți voi sigur că el îi vrea pe cei doi jucători? De ce nu mai bag bani în echipă? La mine nu e hotel ca să vii și să stai, te odihnești pe teren, iar apoi să îi iei banii lui Becali și să pleci acasă cu contul plin. Dacă noi nu suntem în stare să o batem pe Sepsi, atunci unii cred că eu sunt prost să bag alți bani din conturile familiei mele în transferuri? La revedere! Nu e vorba că încă sunt supărat după meciul cu Sepsi, dar sunt și eu de aproape 20 de ani în fotbal și nu mai sunt prost. După acel meci am înțeles un mesaj clar. Nu am echipă de cupele europene așa cum îmi doresc, iar eu ca să aduc bani de acasă nu mai vreau”, le-a declarat astăzi patronul celor de la FCSB colegilor de la prosport.ro.

Vă reamitim și că David Miculescu e impresariat de Cătălin Sărmășan, care lucrează în special cu cluburi din fotbalul italian. Vara trecută, orădeanul l-a transferat chiar pe utistul Vulturar la Lecce, în Serie B, pentru 300 de mii de euro, dar are și alți fotbaliști pe care îi reprezintă în Il Calcio. Sassuolo, Venezia sau Lecce îl au în vederi pe Miculescu, însă nu sunt, deocamdată, convinse că „decarul” Bătrânei Doamne ar putea intra în prima echipă. Teoretic, prețul de care UTA va începe negocierile pentru mijlocașul de 20 de ani al cărui contract cu arădenii expiră în vara lui 2023 pornește de la 1 milion de euro.

11 comentarii

  1. Bravooooo FELICITĂRI nu mai dați jucători pe FIRIMITURI să își țină dl Becali firimiturile….SĂRBĂTORI FERICITE PT TOȚI UTIȘTI

    0
    0
  2. Cel mai bine ar fii să-l vândă afară,nu concurenței, însă la postul pe care e jucat la noi poate juca la adversari fără să ne pună probleme.
    Joacă-l atacant,e tânăr,are potențial iar noi nu putem continua cu mamuții de Hora, Antal și Dangubic care perforează doar conturile clubului,nu vreau sa fiu rău dar la locul de muncă dacă nu dai randament ori ești schimbat ori nu ești plătit degeaba.
    Schimbări masive nu vor fii,însă unele sunt necesare,puncte sunt multe în joc,cred că 27 însă cu posesie și ratări nu vom acumula multe dacă nu devenim mai eficienți iar eu nu cred că putem fii eficienți la ora actuală cu cei 3 fotbaliști menționați mai sus.

    0
    0
  3. Meszar, cred că si-a dat seama că a gresit cu Man. Nu vrea să mai gresească odată. Domnul de la Bucuresti îsi dă și el seama că cluburile nu mai sunt dispuse la vânzări de jucători pe 150-200 mii euro, si el să-i revândă cu milioane euro. Cred că s-a închis „borcanul” cu miere.
    Dacă se va continua pe acest trend, echipa din bucurești va ajunge în scurt timp pe la mijlocul clasamentului, apoi si mai jos. Ceva se va schimba în viitorii ani si la noi, cu siguranță. Cine va merge pe calitate si onestitate va avea de câștigat, ceilalti vor culege ce seamănă.
    Noi, arădenii trebuie să ne bucurăm că avem în conducere oameni corecti, care tin la club. Asta e primul lucru de care trebuie să ținem cont. N-am niciun dubiu că sunt și pricepuți. Nu intră în combinații cu nimeni, joacă pe cinstite, nu au nevoie de ajutor la centru.
    Un lucru la fel de valoros este că în ciuda rezultatelor din ultima vreme nu dau bir cu fugitii. rămân pe baricade, înseamnă că UTA e în sângele lor.
    N-avem decât să sperăm la ridicarea brendului UTA acolo unde a fost. Sperăm să mai vină ceva sponsori dornici de performanță si iubitori de UTA.

    0
    0
    1. Un comentariu de bun simț!
      Am văzut prea multe comentarii numai negative sau chiar ofensatoare…de la inși care au uitat câți ani Aradul nu a avut echipă în prima ligă…iar acum au trecut la înjurat pe cei care ne-au redat bucuria prezentei UTA – i în prim planul fotbalului românesc… oricât de necăjit este acesta!

      0
      0
  4. este mult supralicitat de presă acest Miculescu, care nu are nici un sfert din valoarea lui Denis Man, care e rezervă in serie b! chiar as vrea să plece să elibereze locul de under in echipă, că vad că balint nu are curaj să bage mai mult de 1 junior in teren! l-aș aduce pe Simon de la Hunedoara care a făcut un tur excelent la corvinul!

    0
    0
    1. Nu ai cum sa compari nivelul sau cerintele superioare,actuale…Ramatrebuien la ideea ca

      Nu ai cum sa compari nivelul,de accea o spun,ca din cand in cand,jucatorii care apartin UTA-ei,sa mai fie adusi la cate un trial de verificare…Grija mare la ei,si la cine ii supervizeaza,daca ii mai urmaresc…Nu merita ca sa ii pierdem sau sa performeze pe altundeva….Pot sau atat pot,dar trebuie sa li se acorde cea mai mica sansa….E clar ca sunt cruzi,dar nu renunti la ei asa usor….

      0
      0
  5. Nu conteaza cine si unde pleaca dar sa fie benefic,nu doar pe bani de seminte..In Romania,nu cumpara jucatori,pe bani, decat trei echipe..CFR care cumpara „pe caiet”,la un singur pas de insolventa,CSU,care vinde pe niste milioane,dar cumpara pe nimic si Oierul care transpune toti jucatorii doar in a fi samsar…Verii Becali,impresari, vand si cacat,ambalat frumos,ca ulterior sa vezi pe respectivii,cum capoteaza…Echipele mici,s-au mai trezit si nu mai vand samsarilor la prima strigare,doar cand sunt la ananghie…si cine este la ananghie?Minamo,Clinceni,Gaz….dar in afara d Sorescu,care ar fi altul?
    Vreau eu sa vad clubul din Romania,in afara celor mentionate,care pune banii jos,macar 2-300.000Euro,pentru un jucator din campionatul intern????Nimeni!
    In speta,UTA poate vinde afara,eventual,dar mai rar…Si este printre putinele echipe(din categoria „si restul”),care poate face asa ceva..totul are un pret proportional….
    Altundeva vad eu problema majora….Pe cum apar stiri,discutii,posibililitati de transfer,cum automat, respectivii nu mai joaca nimic,absolut…Deja se vad plecati in Rai,nu se mai concentreaza,prestatii jalnice….In loc sa persevereze in a performa, intervine ideea de blazare….”ia sa nu ma accidentez cumva,tocmai acum”….sau cine stie ce alte ganduri nastrusnice…

    0
    0
  6. Devine problema surpusului…Ce ai crescut,pe unde i-ai imprastiat,ca imprumutati?Adu-i la un stagiu puternic de pregatire,trial pe criterii hotarate si vezi ce au performat si pe unde???Cine este acel desemnat,din cadrul clubului,care ii urmareste non-stop???Cine poarta raspunderea in a-i urmari mereu,minut cu minut?Dar scouting?Pot oare sa fie cooptati din nou la UTA???Au vreo sansa???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button