Șoimii Lipova

După Modan și Capătă, Lipova l-a „repatriat” pe Nagy! Bozian și T. Bodri s-au despărțit de „șoimi” după doar 6 luni





În proporție de 99%, Șoimii Lipova și-a configurat lotul pentru partea a doua a sezonului în Liga 3-a. Echipa va evolua în play-off, iar după ultimele mutări nu concepe să rateze prezența la barajele de promovare. Modan și Capătă vor forma noul cuplu de atacanți al „alb-albaștrilor”, iar în banda dreaptă a defensivei apare din nou Alex Nagy, fotbalist care a evoluat în toamnă la Zalău. „La capitolul sosiri, pe lângă cei doi puternici atacanți, l-am readus la echipă pe Alex Nagy. Tânărul fundaș dreapta a mai fost doi ani la noi și am fost foarte mulțumiți de el. De la UTA a plecat împrumut la Zalău și acum vine cu transfer definitiv la noi. În dreptul despărțirilor, după Trabalka, Gherasim și Dolga, am mai oficilizate două plecări. Este vorba despre Bogdan Bozian și Toma Bodri, le mulțumim pentru ce au făcut la Șoimii și le dorim succes mai departe”, a menționat Radu Pop, președintele Lipovei.

Bogdan Bozian (34 de ani) a îmbrăcat tricoul Lipovei din vara anului trecut, după despărțirea de Progresul Pecica. A fost, deseori, „victima” regulei Under, Flavius Sabău apelând la Ciubăncan, Ban sau Brad de la mijloc în sus. După ce s-a întors acasă de la Slatina, Toma Bodri (21 de ani) a evoluat și mai puțin pentru lipovani, iar revenirea lui Nagy i-a închis și mai mult ușile. „Cam acesta este lotul cu care atacăm partea a doua a sezonului. Sunt mulțumit de achiziții, am încercat să luăm doi atacanți și, din toate informațiile pe care le-am adunat în ultimele 3-4 luni, cred că am ales ce e mai bun. Modan și Capătă sunt două vârfuri de forță și profunzime, sper ca acest lucru, coroborat cu jocul nostru de posesie, să ne ajute să punem o presiune mai mare pe adversar în ultimii 30 de metri și să marcăm mai multe goluri. Trebuie să muncim și să exersăm, ambii vin dintr-un fotbal mai direct și trebuie să se adapteze la jocul nostru de posesie, sper să reușesc să realizez acest lucru”, a punctat antrenorul Flavius Sabău.

Pentru început, lipovanii se vor revedea online pentru câteva ședințe de forță. „Începem pregătirea pe ZOOM din 10 ianuarie, cu un program individual de forță, iar pe 17 ne reunim. Începem cu vizitele medicale, după care urmează reacomodarea la efort. Încă nu ne-am decis legat de un cantonament la final de ianuarie, avem două variante, depindem și de situația medicală legată de infectările cu COVID”, a adăugat Sabău.

Șoimii Lipova începe seria amicalelor pe 5 februarie, cu ACS Socodor. Tomnatic ( 9 februarie), Pobeda Star Bîșnov (12 februarie), Zalău ( 16 februarie), CA Oradea ( 19 februarie), Lotus Băile Felix (26 februarie) sunt adversarii din celelalte amicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button