Superliga

Chindia l-a dat pe Neguț la CFR Cluj la schimb cu un fost utist și un jucător dorit de Balint în această iarnă!





Ca și UTA, campioana României și-a întărit compartimentul ofensiv în această iarnă. CFR-ul i-a adus pe atacanții Dugandzic şi Buş, și-a asigurat transferul lui Roger din vară, iar, ieri, l-a luat și pe Cristian Neguț, de la Chindia.

Din sursele ProSport, jucătorul originar din Cornești (comună din Dâmbovița), care a ajuns la Chindia în februarie 2016, va câștiga 8.000 de euro la Cluj și va avea bonus 500 de euro pentru fiecare prezență într-un meci oficial.

În schimbul lui Neguț, împrumutat în Gruia până la vară, sub comanda lui Emil Săndoi ajung un fost utist și un jucător dorit de Laszlo Balint chiar în această iarnă. Plecat în vară de la UTA, via Șoimii Lipova, Denis Rusu (20 de ani) nici măcar nu a debutat la CFR, iar acum merge la Chindia, echipă împotriva căreia înscria primul său gol în Liga 1, în octombrie 2020. Tot la formația târgovișteană va juca până la finalul sezonului și Mihai Butean (25 de ani), fundaș dreapta solicitat și de antrenorul UTA-ei după renunțarea la Tomozei și Bustea.

Anterior, echipa lui Săndoi i-a transferat pe Andrei Pițian (ex FC Argeș) și Richard Sila (FC Botoșani), ambii efectuând pregătirea centralizată cu dâmbovițenii, în Antalya.

5 comentarii

  1. parerea mea ca putea face Uta tranzactia asta cu Roger, cu transfer definitiv a celor 2 si dupa contract pe 2-3 ani. Denis Rusu a scos o gramada de lovituri libere periculoase, cand a vrut sa joace…are tehnica, pacat ca fiind tanar si-a pierdut capul cand a auzit ca il vrea Cfr..

    0
    0
    1. Dupa ce s-au prins arbitrii ca Denis Rusu se arunca jos la primul contact, pe principiul puiului firav lovit de jucatorii aia mari si rai, cam n-a mai miscat nimic.

      0
      0
  2. Parerea mea ca si UTA putea face tranzactia asta in combinatia cu Roger, cu transfer definitiv a celor 2 si dupa contract pe 2-3 ani. Denis Rusu a scos o gramada de lovituri libere periculoase, pentru Uta , cand a vrut sa joace…are tehnica, pacat ca fiind tanar si-a pierdut capul cand a auzit ca il vrea Cfr..

    0
    0
  3. La Chindia, DENIS RUSU o sa joace titular sub comanda lui SANDOI, o sa scoata tot ce este mai bun din el !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button