Polo

Micii poloişti de la AMEFA Arad s-au calificat la turneul final!





Chiar dacă la nivel de seniori a ieşit pentru moment din circuitul Superligii Naţionale, asta şi ca urmare a subfinanțării venite dinspre administraţia locală pentru susţinerea sportului de performanţă, poloul arădean continuă să supravieţuiască la nivel juvenil. Profesorul Cristian Cosma (foto) scoate noi generaţii de poloişti sub culorile CS AMEFA, dovadă calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de copii (născuţi 2009 sau mai mici).

Rezultatul a fost obţinut zilele trecute, la Târgu Mureş, la ultimul turneu zonal, unde micuţii poloişti arădeni au obţinut următoarele rezultate: 1-9 cu Partizan Tg Mureş; 3-8 cu Crişul Oradea A, 21-3, cu Crişul Oradea B; 8-2 cu Viitorul Cluj; 4-4 cu Corona Braşov şi 13-3 cu Unirea Albă Iulia. De pe locul trei în seria de vest, AMEFA Arad s-a calificat între cele mai bune opt echipe din România la această categorie de vârstă. Primul turneu final va avea loc tot la Târgu Mureş, în perioada 24-27 februarie.

Cosma a contat pe un lot format din următorii poloişti: Filip, Barto, Rus, Morar, Pota, Cenădan, Beke, Lanevschi, Grecu, Bun, Ciutar, Szelman şi Ardelean.

Altfel, la sfârşitul acestei săptămâni, AMEFA participă la al doilea turneu zonal al Campionatului Naţional de juniori III (născuţi 2007 sau mai mici), unde speră să obţină „biletele” pentru turneul final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button