UTA Arad

Mociu va apăra poarta celor de la CSM Alexandria până în vară!





Alexandru Roșca (18 ani) va fi cel de-al treilea portar al UTA-ei pentru partea a doua a sezonului Ligii 1. Haralambie Mociu nici nu a participat la cantonamentul echipei arădene în Antalya și a fost împrumutat în Liga 3-a, la CSM Alexandria. Goal-keeperul de 20 de ani va evolua sub comanda unui fost utist, Cristian Dănălache, la mutarea sa la gruparea teleormănene un cuvânt de spus având și Alin Pânzaru. Actualul „secund” al Bătrânei Doamne a antrenat la Alexandria până a i se alătura lui Laszlo Balint în „alb-roșu”, înainte de începerea confruntările din play-offul Ligii a 2-a, încheiate cu promovarea în Liga 1.

CSM s-a reunit ieri și va încerca să recupereze în play-off diferența de 11, respectiv 10 puncte față de ocupantele primelor două locuri în seria a 6-a, Viitorul Dăești, respectiv CSM Slatina. Mociu  a sosit la UTA în urmă cu un an, de la Ripensia, după ce arădenii s-au de Horațiu Moldovan, fără a apuca să debuteze în primul eșalon. La Alexandria ar trebui să evolueze constant până la vară, când ar trebui să se întoarcă în „alb-roșu”.

Tot în Liga 3-a, dar în seria a 10-a, la SCM Zalău, ajuns un alt tânăr utist. Vorbim despre mijlocașul lateral, Răzvan Rotea (19 ani), care nu s-a impus la Ripensia și a ales divizionara terță de pe locul 5 în C10.

10 comentarii

  1. Mai bine ramanea Rosca la Cris ca acolo apara. Asa 6 luni va freca tribuna . Dar e mai ieftina varianta Rosca. Lui Rosca nu-i dati banii lui Mociu. Gandire de 2 bani.

    0
    0
  2. Ma sperie aspectul celui de al treilea portar…Moldovan nu a fost bun,Mociu nici o sansa…nici macar abtibild….Mirel,pleaca de la Sibiu,fara a bifa vreun meci oficial…UTA are pepiniera de portari buni,tineri,inclusiv Rosca,unde este Zamfir? ….Unde este munca lui Dan Tapos???Unde este Bodea,cel care acuzat ca a jucat mereu la doua capete?Nu te iert Bodea,niciodata!Niciodata,capul face,capul trage……Nu avem dovezi,dar,ne-ai vandut,la fel ca si Miron.Stii tu….Uite cum se intoarce roata….

    0
    0
    1. Esti jenant mai Giro . Penibil chiar pentru toate acuzatiile care le aduci unora fie jucatori fie echipe fie conducatori. Chiar esti penibil.

      0
      0
      1. Eu nu am aceasta calitate….Parerea nu este penibilitate daca este obiectiva,reala….Incerc sa inchei acest subiect al portarilor,cel putin….Pe vremurile cand ne tremurau chilotii de a supravietui cu greu,in Liga a 2-a,dupa perioada de trista amintire ai elefantilor,UTA nu avea portar….Alergau portarii juniori,de pe la competitii de juniori,Oradea,direct spre Siria,ati uitat?….Si a venit Bodea..Perfect….Apara fenomenal,hotarat,penalty-uri aparate..apoi un regres total,inexplicabil..Nu doar o singura gafa…ci in lant,consecutive,repetitive….Nu sunt acuzatii,departe de mine acest aspect….Tot un portar,gen Miron,teoretic de baza….apara, sa zicem,binisor..apoi si Miron,inexplicabil….Unde a ajuns imediat???La Sepsi,contracanditata la promovare….Serios?Cat a prestat pe acolo?Sau unde este acum???Ati mai auzit ceva de el?

        0
        0
  3. Adică, cam fără portar 3. Opțiune interna, poate justificata. Te-ai fi așteptat la solicitări de B, dar și pe acolo sunt aranjate multe variante de portari care se uita spre A. Prin C e liniște, lumea lui Burla. Politica portarilor, deocamdata asumata și bătută în cuie, de vreme ce putea fi cedat unul și păstrat Moldovan. Asta pana când poate apărea , tot la un cantonament, un lituanian !!!!

    0
    0
  4. Cum sa fie pastrat Moldoovan cand si Iacob si Balaur sunt clar oamenii lui Balint. Giro chiar asa ia pastilele tata ca bati campii. Probabil se trage de la munca ta dde noapte. Bodea nu a vandut ci pur si simplu a gresit. Si sa ezi ce trist e ca nu are iertarea ta. Il doare la bascheti de tn.

    0
    0
    1. Aveti ce aveti cu „oamenii lui Balint”. Cand FCSB a luat 3 titluri la rand nu a luat cu oamenii Ana Mariei Prodan?
      Acum la FCSB nu sunt oamenii fratilor Becali? Cand Reghe a salvat Concordia nu a facut-o tot cu oamenii Ana Mariei Prodan? si mai sunt exemple.
      E foarte simplu, Apostu este agentul cu care colaboreaza UTA, Balint raspunde de jucatorii adusi si plecati (cu anumite exceptii gen Roger la CFR), atunci cand UTA va arata regres inseamna ca este o problema.

      Acum care e problema voastra?
      Ca ia Apostu comision? De ce nu va faceti si voi agent de fotbalisti si ajutati atunci UTA gratis!?
      Ca nu inchide UTA contracte pe 4-5 ani? Mai amintiti-va din cand in cand si de bugetul echipei.
      Ca nu l-am tinut pe Cipri Rus sau pe Hlistei?

      0
      0
  5. Saracule care comentezi de Iacob si Balauru, se compara mascariciul ala de Moldovan cu ei? Ala zici ca i portar de handbal, doar respinge mingile. Asa ca taci dracu din gura, vorbesti sa nu adormi!

    0
    0
    1. Ai dreptate! dar astia care vad doar lucrurile negative spun mereu ca cei care au plecat de la UTA sunt mai buni decat ce avem acum :)) e super funny.
      Cand aud cum plang altii dupa Buhaceanu, Hlistei, Bustea… or fost buni si ne-au ajutat in Liga2, dar Liga1 e altceva.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button