UTA Arad

Lui Passaglia i s-a făcut dor de casă, calculele pentru rezilierea contractului cu UTA nu sunt simple!





Înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, Laszlo Balint nu l-a inclus pe lista absențelor și pe Juan Pablo Passaglia, cu toate că știa că nu se poate baza pe mijlocașul său. Argentinianul a revenit cu dor de casă din vacanța de Sărbători, dar i-a comunicat acest lucru antrenorului și conducerii clubului doar la întoarcerea echipei din cantonament.

Practic, stafful tehnic al arădenilor și-a făcut planuri cu fotbalistul de 32 de ani și pentru partea a doua a sezonului, pe un post deloc simplu, cel de mijlocaș central box to box și acum se vede în situația de a-și număra soluțiile, cu atât mai mult cu cât lituanianul Vorobjovas acuză probleme de ordin medical. Contra sibienilor, lângă Batha a fost coborît Ubbink și singura variantă de meserie pe bancă a fost Damian Isac. Este evident că Balint va dori să facă un alt transfer în linia mediană dacă Passaglia se va întoarce în Argentina, dar pentru asta va avea nevoie și de finanțe.

Iar conducerea clubului UTA va negocia, probabil, la sânge condițiile rezilierii. Până la urmă, mijlocașul și-a luat o primă de instalare valabilă pe tot sezonul, ceea ce e valabil și cu comisionul impresarului. Au mai fost și ceva curse de avion pentru familia fotbalistului, neprevăzute în contract, dar suportate de club, același club care acum e pus cu spatele la zid de…dorul de casă al lui „Passa”. Nu ar fi de mirare dacă fotbalistului i s-ar imputa și cheltuielile cu cantonamentul din Antalya și toate astea pentru ca UTA să-și poată permite aducerea unui alt mijlocaș central de nivelul sud-americanului.

Cum dragoste cu forța nu se poate, aventura în „alb-roșu” a fotbalistului sosit în România în 2019, la Iași, se va încheia, probabil, în următoarele zile. Doar condițiile mai trebuie stabilite.

30 comentarii

  1. Bine ca nu i s-a facut dor de casa la Iasi unde vedea bani doar in poze,e clar ca la UTA e nevoie de un presedinte care sa dea cu pumnul in masa si sa mai aplice niste penalitati financiare pt ca nu este normal ca tu sa ai toate drepturile la zi iar rezulate zero,prea s-au invatat cu binele aici.

    0
    0
  2. Pe site-ul LPF e trecut si Denis Hrezdac deci poate fi o soluție de asemenea Philip Otele e in Arad se antrenează cu echipa de sâmbătă.

    0
    0
    1. Denis se antrenează cu echipa? Nu pot să-mi dau seama dacă e el sau Dima din pozele făcute de club la antrenamente. Seamănă leit. Ar fi o bucurie mare să revină. Îl așteptăm si pe Otele, poate, poate se schimbă ceva la eficiența jocului.

      0
      0
  3. Frumos, elegant, probabil băiatul are vreo ofertă mai bună din punct de vedere financiar și, invățat de apostu a băgat-o pe asta cu dorul de casă.
    Chiar sunt curios să văd cât timp mai stă domnul Meszar să fie luat de fraier de marele impresar…să nu mai spun de achiziția băiatului canadian, Iniesta de Arad, dacă ar fi să mă iau după unii poeți, că imi vine să râd și-mi crapă buzele.
    Stați să vedeți frumusețe dacă pierdem meciul cu Rapid iar cu ultimul strop de bărbăție din el, Balint va renunța…să vedeți atunci cum vor mai trage jucătorii aduși de acest apostu, un băiat care ori uită, ori nu știe, că viața chiar atunci te ia la palme, când crezi că nu te poate atinge nimic.
    Greșeala principală in speța asta este a conducerii, care ori din comoditate, ori din neștiință, au lăsat transferurile in mâna uni singur om.

    0
    0
    1. Perfect punctat.De ce trebuie sa ne deșteptăm noi arădenii întotdeauna așa Turzii? Balint trebuia alungat de la echipa ,sezonul trecut cînd a pierdut acasă cu 6-0 meciul cu Astra! Este clar că Balint are valiza făcută ,asta știe și el că nu poate învinge Rapidul acasă la ei . Problemă este că el pleacă și UTA rămîne descoperită practic a distrus tot lotul ! E incredibil ce a făcut omul ăsta sub privirile noastre a tuturora ,iar arădenii i-au dat credit ,parca am fost toți adormiți …păcat.

      0
      0
  4. Hai sa ne liniștim! Rezilierea e o afacere! E vorba de bani. Se încheie și gata! Fără reproșuri! Fără scos ochii! Omu no fugit! No trădat! Cine știe, poate va recomanda, sfatuii pe altul sa aleaga UTA! Nu știi niciodată de unde sare iepurele! Să faci rău ii ușor…. bine mai greu!

    0
    0
  5. Multi l-ati acuzat pe Balint ca are ceva cu el, de aia nu a jucat cu Gazul! Inca o data, asa cum s-a mai intamplat de cateva ori, v-ati inselat.
    Mai bine incetati cu speculatiile si cu injuraturile la adresa lui Balint, ar fi mai civilizat din partea voastra.

    Eu am incredere in conducerea clubului ca situatia va fi remediata.
    Inca o data, nu trebuie pus Balint pe un piedestal, dar e urat din partea celora care il injura, avand in vedere ca el ne-a dus pana la urma in liga1.

    0
    0
  6. Foarte bine, sa plece. Oare este posibil sa-i pklateasaca bce e de platit aprostu, cel care l-a adus la UTA ? Evident ca nimeni nu poate sa creada asa ceva. Aprostu doar trebuie sa spolieze UTA.

    0
    0
  7. Nu inteleg de ce il injurati pe apostu , el nu are nici o functie la clubul asta isi urmareste interesul toti ar fi facut la fel . Pentru el este o afacere profitabila. Dl meszar nu este obligat sa lucreze doar cu el sau sa semneze transferurile tuturor jucatorilor adusi de apostu !

    0
    0
  8. Oricum ceva e putred la… UTA… Echipa nu câștigă de etape bune… Pe jucători ii apucă subit dorul de casa… Sunt îngrijorat… Și??? Noi nu știm ce se întâmplă dar facem supoziții….
    Aaaa și încă ceva… Înainte de etapa l-am auzit pe Mitica Dragomir… De la brutarie… A dat pronostic 2 la meciul UTA-Gaz… Ce stie oracolul?? Și noi nu??? Asta e ce sa facem.. Sper sa depășim blestemul celor doi ani de liga 1 și sa rămânem cu același statut de primdivizionara!!!

    0
    0
  9. Botosaniul nu are impresari ? da are dar cand i se prezinta vreun jucator, Croitorul il vede si apoi aproba s-au nu, pe cand lui Balint ,Apostu ii spune ia-l pe jucatoru cutare si balint executa ,asta este diferenta !!!

    0
    0
    1. tu crezi ca Balint isi pune cariera si rezultatele in ce spune Apostu? Doamne, dar de unde veniti cu ideile astea? Incredibil.
      Si nu inteleg nici de ce tot scoateti atat in evidenta ca Apostu ia bani de la UTA!!?? Daca Apostu nu mai intermediaza jucatorii care vin/pleaca, alti agenti nu ar lua acei bani? Sau UTA nu are acum buget din cauza ca are Apostu comisioane? Una e faptul ca propune jucatori slabi alta e faptul ca are comision… Ce e asa greu de inteles? Daca nu era Apostu era alt sau altii X-ulescu care intermediau transferurile, simplu.

      0
      0
      1. Alex tot respectul,încă crezi in povesti de adormit copii,hai să-ți explic cum sta treabă la club: 1) antrenorul și-a pierdut susținerea jucătorilor mai demult nu de acum (privește rezultatele ultimelor 9 partide) .Lucrul acesta a fost anunțat pe acest site de către unii care sint bine informați și au legături cu jucătorii(chiar daca unii nu au crezut) uite că adevărul a ieșit la iveală! 2) Balint și-a pierdut și susținerea suporterilor care s-au deșteptat ! Balint după meciul cu Rapidul va demisiona ,va pierde clar în fața rapidului ,100% jucătorii vor grăbi demisia lui pt că nu mai are susținerea lor. Este foarte ușor de înțeles ce se întâmplă la club.

        0
        0
      2. Care sunt acei bine informati oameni care au anuntat asta? astia care tot speculeaza tot felul de chestii din auzite? ce adevar a iesit la iveala? Daca vrei sa fii putin obiectiv atunci ai vedea si faptul ca in astea 9 meciuri in vreo 3 dintre ele am fost furati grosolan, vreo 4 dintre ele am jucat foarte bine, un fotbal de calitate, intr-adevar fara sa marcam…
        Apoi daca ai face parte din nucleul suporterilor ai sti ca Balint nu a pierdut sustinerea galeriei.
        Balint a vrut sa demisioneze dupa meciul cu Gaz Metan, dar fost intors din drum, deci da, e foarte probabil sa demisioneze dupa meciul cu Rapid.
        Vom pierde clar in fata rapidului? Mor cand aud de astea… sunteti aroganti cand faceti asa afirmatii. De multe ori unii pe aici ati mai spus asa si in alte meciuri in care s-a intamplat contrariul si tot mai aveti curaj sa veniti aici sa comentati.

        0
        0
      3. Balint a fost întors din drum de Meszar nu de suporteri și minciuna e vorba NU ? Prin ce ai scris încerci să-ți dai dreptate singur …

        0
        0
      4. Cand ai 9 meciuri fara victorie in care ai marcat doua goluri, e putin cam deplasat sa spui ca a fost ghinion sau ca am fost furati sau ca suntem vanati de arbitrii.

        0
        0
      5. Pt toti bolovanii care spun ca Balint a pierdut aportul suporterilor,mergeti pe site si vedeti procentajul la sondajul cu intrebarea daca trebuie sau nu sa plece Balint.
        Din 1000 de raspunsuri,repet,pe site-ul suporterilor,880 -sa ramana,120 sa plece…deci ..majoritatea se supune minoritatii?
        Despre Apustu,cineva spunea aici ff bine,daca nu e Apostu,este altul,tot se plateste acel comision,asa ca nu mai fiti filozofi si a tot cunoscatori.
        Echipa va mai pierde dar jocul e in progres.Nu e momentul de schimbare sub nici o forma acum,chiar daca se pierde si cu Rapid.

        0
        0
      6. Eu am pe cineva in interiorul staffului…hm, daca Balint a pierdut sprijinul vestiarului, atunci oare de ce nu mi-a spus omu’ meu nimic ??
        Mizerabili de mincinosi si destabilizatori puteti sa fiti unii…

        0
        0
  10. Ce sa stie mitica dragomir ce stiu si eu ca uta era de 8 etape fara victorie si doar 2 goluri marcate era clar ca se invarte de 9 meciuri la fel cum sunt convins ca la rapid va fi 10 meciuri si iar nu vom da nici un gol!

    0
    0
  11. Sa saturat omul de antrenamentele de doi bani ale lui Balint. Nu va intrebati dc isi ies toti din forma ? Barha a venit ca un taure acum e mortaciune. De ce nu mergeti la antrenamente domnilor suporteri sa vedeti ce lucreaza marele Balint. Cand a facut ultima data finalizari ? Cand au jucat baietii o miuta la antre. Niciodata dar niciodata. Fara suparare esti subtire rau domnule asa zis antrenor. 0 cu bara. Pacat ca nu au tupeu baietii sa vorbeasca mai multe. A stiut dc scapa de jucatorii cu persinalitate pt ca unii i-au spus in fata ce gandesc si nu-i place. Mergeti si vedeti antrenamente de liga 1. Nimic nimic nimic.

    0
    0
  12. Am fost printre cei care au văzut multe antrenamente din spatele gardului de la ICRTI și nu mă miră absolut deloc criza de goluri marcate. Dacă jucătorii tăi pe parcursul jocurilor școală, șutează mingile spre mâinile portarului advers și tu nu îi corectezi, înseamnă că nu vrei să ieși din sfera ta de comfort.
    Iar dacă stai… de ce te miri că nu câștigi în meciurile oficiale?
    Șuturile la nivelul brațelor portarului advers, se numesc pase la portar.
    Pasele la propriul portar sunt acceptabile pentru a reâncepe construcția unui nou atac și atât.
    Contraatacul, este arma cu care puteți învinge orice echipă, dacă nu te pripești la finalizare și ești concentrat!
    De câte ori s-au analizat ratările din meciurile oficiale și în zilele următoare s-a încercat corectarea greșelilor pentru a finaliza acțiunile de atac colectiv cu gol?!
    Da, jucătorii își doresc de la antrenor să îi ducă spre gol, să pună portarul advers pe picior greșit, plasând șutul perfect și nu cum greșit se spune “ obligația antrenorului este să ducă acțiunile colective până la careul de 16m.”
    Nu cred că aveți prime de joc pentru cine are mai multe șuturi apărate!
    Studiați biomecanica șutului lui Vlad Morar, poate vreți să demonstrați și voi că vreți și puteți!
    Învingeți Rapidul!

    0
    0
    1. De ce nu incerci sa faci o analiza competenta si obiectiva al meciului cu Gaz Metan, cu pozitive si negative (sau tu le vezi numai pe cele negative) ?
      Daca tot vrei sa fii analist, atunci fa chestia asta, nu numai elucubratii ?

      0
      0
  13. Desi Balint ne tot vantura sub nas ideea cu… ” vestiarul unit „, e clar ca exista frictiuni in vestiar. E clar ca un Erico , de exemplu , nu poate fi fericit ..ca rezerva. Daca lui Passaglia i s-au dat totusi minute, lui Isac, de exemplu, nu i s-au dat sanse. Calin , venit ca si capitan la Ripensia…nu a primit 1 minut, ca si mar. Dl Balint simte ca i se cam termina „gargara”, el e suparacios ( l-a teminat pe Tomozei, ca a comentat, nu il baga pe Eriko ca a comentat)…dar…ii place de …Dangubici..care joaca cu o frecventa … de inebunim. De l-a mai adus pe Medjimoret ,daca il vrea si pe Dima ? Constat ca Balint are idei putine si fixe. Printrea astea este incapatanarea de a nu folosi jucatorii tineri. La UTA nu e liniste…nici nu are cum sa fie dupa zeci la infrangeri…la Arad. ” Pestele de la cap se impute”…si sa fim corecti in a afirma ca un Panzariu sau un Cezarica Zanir…sint doar yes-man-i…nu antrenori. Ar mai fi multe de spus !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button