Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticenii s-au întors la treabă cu obiectivul salvării la retrogradare. 23 de jucători sub comanda lui Anca!





Din această seară, a luat sfârșit și vacanța de iarnă a Frontierei Curtici. Cu doar 8 puncte în clasament, „grănicerii” au serios de tras în sezonul de primăvară pentru a-și îndeplini obiectivul stabilit încă după momentul promovării din vară, salvarea de la retrogradare. Cel puțin semnalele venite dinspre autoritățile locale nu sunt prea bune, în sensul în care însuși primarul Bogdan Ban a anunțat că bugetul a fost redus, iar conducerea clubului a și propus reduceri salariale.

Fotbaliștii au acceptat din moment ce s-au prezentat cu toții la reunirea de astăzi, cu toate că primarul orașului Curtici e așteptat joi la echipă pentru alte discuții. A absentat doar Morar, care e în carantină din moment ce un membru al familiei are COVID și – bineînțeles – Alin Mihai, care și-a reziliat contractul cu „roș-albii”. Mijlocașul Alin Pavel a fost și el prezent, dar nu s-a dezbrăcat, fiindcă e încă la etapa de recuperare după operația la tendon. „Am avut 23 de jucători la primul antrenament al anului, practic tot lotul cu care am terminat anul, minus Morar și Mihai. Începem cu antrenamente de reacomodare cu efortul, câte două pe săptămână, plus un joc amical. Seria meciurilor o începem sâmbătă, 5 februarie, cu Speranța Turnu”, a spus Radu Anca.

Tehnicianul lui „Fronti” e la curent  cu campania de achiziții importantă a celor de la Avântul Periam, ce – teoretic – trebuie ținuți în spate pentru îndeplinirea obiectivului. Timișenii au un singur punct, dar Sorin Bălu duce o campanie serioasă de întărire a lotului. „Fiecare echipă își face pașii în funcție de posibilități. Mi-ar fi plăcut și mie să mai putem transfera un atacant, dar asta nu înseamnă că nu am încredere în băieții care formează lotul și nu vom face tot posibilul să terminăm sezonul peste linie”, a adăugat Anca.

După Turnu,  Curticiul va mai da piept în amicale, cu: UTA U19 (12 februarie), Cermei (19 februarie), Sântana (26 februarie), Glogovăț (2 martie) și Pecica (5 martie). Până la finele sezonului regulat, Frontiera mai joacă la Chișineu Criș și Periam, dar și acasă, cu Dumbrăvița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button