Șoimii Lipova

O nouă goleadă în amicale: Șoimii Lipova – Unirea Tomnatic 6-1





După 7-2 cu Socodor, Șoimii Lipova a făcut cu scor și cu o divizionară a patra timișană. Echipa lui Sabău, Polgar și Ciubăncan a trecut cu 6-1 de Unirea Tomnatic, formația de pe locul 6 din Liga 4-a a județului vecin.

În „nocturna” de pe „Motorul” D. Ciubăncan și Brad au reușit câte o „dublă”, iar Capătă și Filimon au punctat și ei o dată. „Am făcut un meci bun, l-am controlat din toate punctele de vedere, am avut cinci ocazii mari în prima repriză, din care am fructificat două prin Capătă și Ciubăncan, din penalty. În repriza a doua, am ținut ritmul, am contolat clar și ne-am creat ocazii mai multe și am și marcat mai mult. Suntem într-o curbă descendentă cu efortul, suntem pe refacere, iar de sătămâna viitoare începem să intrăm la forța explozivă și viteza de joc. Sâmbătă, avem al treilea amical al iernii, la Dudeștii Vechi, cu Pobeda”, a precizat Flavius Sabău.

Lipova: Buta – Nagy, Nicolescu, A. Popa, Suslak – Ciubăncan, Gavrilă, Simion, Aldan – Modan, Capătă. Au mai jucat: Dobrean, Sahli, Hațegan, Filimon, Brad, An. Rusu și Leric.

Au absentat Iliescu, Stoin și Prună, toți cu probleme medicale, iar Alexandru Ban s-a despărțit de comun acord cu lipovanii. În fine, tânărul fundaș, Mihai Marin, nu a confirmat și s-a renunțat deja la serviciile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button