Fotbal juniori

Socodorul a încheiat weekendul de poveste cu trofeul de la Cupa Satelor U13: „E rodul muncii băieților!” + FOTO





Wekeend de poveste pentru fotbalul din Socodor. Echipa de seniori a bătut-o (4-3) în amical pe CAO Oradea (liderul din seria a 10-a a Ligii a 3-a) chiar pe arena „Iuliu Bodola” și tot sâmbătă juniorii de 2003 și mai mici au câștigat Memorialul Nicolae Ardelean, desfășurat la sala de sport din Șimand, pentru ca duminică și copiii de la CS Socodor să-și adjudece Cupa Satelor U13.

Această ultimă competiție a fost organizată chiar de baza sportivă din Socodor, la fluieul lui Sebastian Mako, Ciprian Pătroi și Ovidiu Dașcău având loc următoarele meciuri:

Socodor – Șepreuș 1-1

Zădăreni – Bata 4-1

Socodor – Bata 4-1

Zădăreni – Șepreuș 2-0

Bata – Șepreuș 2-3

Zădăreni – Socodor 0-2

Clasamentul final

  1. Socodor 2 1 0 7-2  7 pct.
  2. Zădăreni 2 0 1 8-2  6 pct.
  3. Șepreuș 1 1 1 4-5  4 pct.
  4. Bata 0 0 3 3-13  0 pct.

Lotul echipei câștigătoare: Ionuț Mureșan, Erik Boabă, Rareș Toma, Adrian Moț, George Ivașcu, Gheorghe Elisei, Marius Ardelean, Laurențiu Buia, Florin Wirsching, Erick Oprea, Denis Palfi, Florin Sabău, Eduard Mariș, Marin Ghimeș, Dumitru Covaci. „A fost un sfârșit de săptămână cum tot am  vrea să avem la Socodor. Victorie la CAO și două trofee importante la nivel de copii și juniori. Îi felicit pe toți, de la echipa de seniori și până la cei mai mici, aceste rezultate sunt rodul muncii lor. La Memorialul Nicolae Ardelean am și avut puțin noroc în semifinala cu Ineul, căci ne-au condus cu 3-1 și i-am egalat la ultima fază după care i-am bătut la penalty-uri. Aș vrea să-i mulțumesc domnul Adi Petruț, care i-a permis lui Stanciu să ne ajute la Șimand, deși avea și Atletico meci amical. În fine, și la Cupa Satelor am avut parte de meciuri foarte tari. Fiindcă am folosit inclusiv jucători de 2012 sau 2010, iar Zădăreniul, de exemplu, a avut mai ales fotbaliști născuți în 2009, ne-a pus destule probleme în meciul decisiv. Partida a fost decisă de golurile lui Ivașcu și Mureșan și ne-am bucurat și ieri. Ne-ar plăcea să organizăm și turneul zonal, dar nu știu dacă se mai poate, căci am organizat acum trei ani ultima zonă. Dar, vom încerca să reprezentăm cât mai bine județul nostru”, ne-a declarat Tiberiu Darasz, antrenorul tuturor echipelor de la Socodor, care împlinește astăzi 37 de ani. De altfel, acesta, din calitate de gazdă, le-a oferit tuturor copiilor fructe, dulciuri, sucuri și apă, iar la final o masă caldă.

Cel mai bun portar a fost desemnat Ovidiu Orza (Zădăreni), iar cel mai bun jucător – Ionuț Aron Mureșan (Socodor)

Turneul final Cupa Satelor U 13 a fost câștigat de echipa din Socodor care va reprezenta județul Arad la turneul regional.

Prin grija lui Vasile Rad, secretar general AJF Arad, fiecărei echipe i-au fost oferite câte două mingi de fotbal, diplome și un trofeu, iar câștigătorii au primit medalii. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Răzvan Cadar, președintele AJF Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button