UTA Arad

Din centrul apărării utiste, în mijlocul bebelușilor





UTA rămâne implicată în viața oraşului, astăzi participând la o nouă acțiune caritabilă organizată de partenerii de la Cetatea Voluntarilor Arad. Apărătorii Erico da Silva şi Alexandru Benga, alături de managerul general Attila Brosovszki, au însotiț-o pe Anamaria Popa la secția de neonatologie a Spitalului Matern. Utiştii şi voluntarii arădeni au împărțit scutece şi şervețele umede atât de necesare în primele zile de viață ale copiilor printre care, din nefericire, sunt destui abandonați.

„Le mulțumim celor de la Cetatea Voluntarilor Arad pentru colaborare, ne bucurăm să putem fi de ajutor şi vom răspunde întotdeauna pozitiv când e nevoie de noi”, a fos mesajul managerului Brosovszki.

 

2 comentarii

  1. UTA inseamna Arad si Arad inseamna UTA…Asa a fost mereu,indiferent de politic,interese…De aceea miticienii de tipul Angheluta,rateu DIGI nu inteleg fenomenul nostru…Ei nu pot intelege acest algoritm,aceasta simbioza paralela,nici in ruptul capului…Ei nu capiaza faptul ca si nou nascutul din maternitate,va fi UTA-ist sau UTA-ista…Poate ca Benga sau Erico,nu vor mai fi la UTA,sper sa nu fie asa…Este totusi o psihologie logica..Este un fel de lipire,aflux de apreciere….Ma uit la Benga,cat si cum tine bebelusul fragil…Fara cuvinte!Felicitari!Multumim Cetatea Voluntarilor!Stima si respect!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button