UTA Arad

După Vukcevic și Baravykas a fost integralist în tricoul naționalei, cu diferența că a ieșit învingător de pe teren!







După Marko Vukcevic, care a fost integralist în Armenia – Muntenegru 1-0, și David Miculescu, omul meciului în România U21 – Finlanda U21 2-1, și cel de-al treilea internațional al UTA-ei a fost implicat în primul amical al țării sale din finalul acestei săptămâni.


Rolandas Baravykas a fost integralist pe postul de fundaș stânga în victoria cu 2-1 a Lituaniei pe Stadio Olimpico din Serravalle, împotriva naționalei din San Marino. Balticii au deschis scorul în minutul 17 prin Augustinas Klimavicius, atacantul care i-a luat locul în primul 11 utistului Karolis Laukzemis, absent de la această acțiune după ce a fost testat pozitiv cu COVID. Între timp, „vârful” a revenit sub comanda lui Ionuț Badea și chiar a înscris un gol în jocul-școală de joi contra formației U19.


Mijlocașul Linas Megelaitis, fotbalist la Viterbese în Serie C, a dublat avantajul Lituaniei în minutul 27, iar gazdele au redus din diferență în minutul 62, prin Filippo Fabbri.

Marți, de la ora 21:45, lituanienii vor juca un nou amical, tot în deplasare, însă de această dată adversarul va fi de alt calibru: naționala Irlandei.



14 comentarii

  1. Bravo lor,sincere felicitari…Am tot stat in asteptare,in expectativa,sa primim stiri foarte importante,despre juniorii nostri,din partea @sport arad…Mi se pare extrem de important…Avem doua grupe,calificate,Elite,pe tara,matematic..Daca Atletico 2007,sub comanda prof.Adrian Petrut si Vivi Erdei,au cam pulverizat tot,orice adversar posibil cotat,pana acum,de speriat…golaveraj 50-0(spune multe),iata-i si pe cei mai mici,UTA 2008,sub comanda lui Gaica/Marginean,inscrisi tot in competia 2007,considerati din start, fara sanse teoretice,fiind mai mici cu un an.S-au urnit putin mai greu,ulterior au marsaluit..Astazi au invins si pe Resita in deplasare,(sambata),0:4,asa ca avem cele doua echipe calificate direct,Elite,pe tara…Adica nu e totuna,la indemana oricui…Te mandresti cu ei!Cum sa nu ti se umple inima?Raman 4 serii de catre 4 echipe,printre care cele 2 ale noastre,sper sa nu cada in aceeasi serie,inca nu am studiat algoritmul…Usor nu le va fi,printre calificate fiind,FCSB,Farul(Viitorul),Craiova,U Cluj,Bacau,parca…Adica alt nivel..Au ajuns aici,doar pe munca lor sustinuta asiduu…Clujul face tot felul de permutari dubioase,permisive…Ba sunt Luceafarul,ba trec cu toata gasca la U Cluj,ba se numesc Luceafarul Cluj,de nu mai intelege FRF-ul respectivele combinatii,la validarea legitimarilor..Doar Timisoara mai facea asa ceva..Cand erau Poli,cand Electrica,cand Juventus,cand Ghiroda..Plecai sa joci turneu cu Poli TM si te trezeai ca de fapt joci cu Electrica….sau plecam sa jucam cu Ghiroda,dar jucam cu Banatul…Ciudat ca erau cam aceeasi copii,mereu,de fiecare data,acceasi Marie,alta palarie…Sa nu mai spun ca locatia destinata era Paltinisanu si cand ajungeam acolo,de fapt era la Ciarda Rosie, Ripensia sau la CET Timisoara,de nu mai stiai…Imi aduc aminte,cand pe vremea lui Ionut Popa,antrenor la ACS in acea perioada, stia ca avem turneu la Timisoara,ne-a cautat…In cele din urma,ne-a gasit in anexele din spatele Paltinisanu,al scolii sportive…Mucalit,asa cum era dansul…parca il aud si acum…,citez..”am crezut ca trebuie sa va caut pe maidane,prin Ghiroda”Nu am sa-l uit cat traiesc…Avea un ochi format in a urmari juniorii,indiferent ca ce si cum a fost,fata de UTA,nici nu mai conteaza…Nu l-am adulat,ba din contra,m-a suparat de foarte multe ori,dar ce era al lui,era al lui,si-a facut meseria..Imediat fila cate un junior…Acest comentariu,este doar un mic exercitiu de cauzalitate si nu este un pamflet,departe acest gand…

    0
    0
    1. Mister Giro…echipele „Atletico 2007″- care nu este…UTA si 2008, au in componenta juniori de 14-15 ani. Nu ai vrea dumneata sa ne povestesti…despre locurile si evolutia echipelor… cu varsta…de U18 si U19 ani ? Astia conteaza..azi. …La 14-15 ani esti cel mult…. ” probabil viitor fotbalist”. ” Urma alege”… ne zice un vechi proverb,…deci sa ne laudam cu ce am putea promova peste 1-2 ani, la prima echipa. Ca Gaica …este antrenor…o stiam din anii trecuti,( el a mai ajuns cu juniorii mari…in fazele finale)….dar ” Academoa UTA”…. cam cu ce se ocupa ? Cu transferat… ” copiii buni ” de la Atletico ? ( astia…Atletico….primind jumate din pret …la vanzare…ca fotbalist ?) . Sa laudam ce merita sa fie…laudat !. Poate imi explicati de ce un antrenor…utist ” get-beget” cum e Mandru…nu a primit…nici o echipa !

      0
      0
      1. Putem fi coroziv cu toți Băiatul e opțiunea clubului și naționale mici, nu prea mai sunt, cu excepțiile de rigoare. Am zis ca are lipsuri, dar nici nu merita desființat măcar la un sezon. Suntem UTA, cu ceva valori, deocamdată cam în căutare de stil, și nu trebuie sa dispera. Și eu as vrea în locul lui sa fie Reguillon sau Mendy, dar este tot ce poate oferi schema la zi, financiara a clubului. Construim nu demolam.!

        0
        0
      2. Ba da…Iti pot povesti absolut cat vrei,@Cosmin…Atletico si UTA este un fel de conglomerat,gemeni…Iti clatesti gura degeaba,fara rost…Da!Gaica este antrenor mare,ca dovada a castigat seria 2007,doar cu jucatori de 2008…Ce zici de singura grupa Atletico 2007,care nu a avut adversar pana acum,pe toata zona de vest?Sunt ai mei si ma mandresc cu ei,ma ung pe inima!
        Despre care Mandru,discutam,care nu mai activeaza?Discutam despre antrenori din generatie,alta….Si eu il iubesc pe Liviu Giurgiu,Stupar,castigatori trofee…Este ca si cum acum as discuta cu tine, acum despre un Sculici…O nulitate…Stai cuminte..Pricepi fenomenul lansarii si cresterii juniorilor,ca si puii pisicii….Taci,ca pamantul,mai bine…Meszar a preluat Atletico,a reconfigurat pepiniera…Taci ca ma supar,nu ai habar…Nu improsca cu noroi…Hai cu mine,ca sa vezi cat se munceste zilnic…Te invit….Prostul noptii…Vino,sa vezi cat se munceste cu acesti copii…Vino zilnic pe Sega,FZ,CSS,Motorul,Banatul,sa vezi copilandri…Sa ti se unga inima,sa-i vezi cum zburda….Hai..Te astept!

        0
        0
  2. Juniorii, copii clubului, prezent unii, viitor alții. Mereu realist și sfaturi practice, nea Giro. Nemulțumirile dansului sunt generale, și suferim la trimiterea în bejenie a unor elevi lucrați cu migala și izgoniți fără drept de apel. Sigur ca ma uit și eu la munca asta. Acum și mai mult, văzând greutatea cu care apare la echipa mare, un mânz. Ani de zile ma întrebam care e secretul și prin umilință de mănăstire, s-a ridicat un prim val. Antrenorul de junior de perspectiva e părinte, la paritate cu cel biologic. Cine mai ia în custodie, încă 2,3 pe lângă ai lui.? Am spus părinte, cu interes pentru ce face copilul în afara antrenamentului, mergând pana la anturaj și prietena. O fac unii inconștient, dedicat, pentru ca nu ai avea bani sa plătești asa ceva.

    0
    0
    1. Imi pare rau,domnule @Ionescu Gavrila…daca as fi sincer,as lovi in conducerea Academiei,ceea ce nu o voi face niciodata,sub nici o forma..Va rog sa imi permiteti sa nu o fac…Nu o voi face…Sunteti un om inteligent,asa ca…Este un fel de supra-productie…Imi caut tastele,clapele,sa nu jignesc pe nimeni…Cand F.Voinea se ocupa de copii,venea,vorbea,om intelegator…functiona cumva…Cei care se ocupa acum,sef Profe Pacurar,cu scuzele maxime,prof.Herman,nu gestioneaza corect situatiile,teoreticineni doar…Multe abordari gresite,haotice..Asta se intampla si acum…Grupe crescute,de mici,li se schimba antrenorii,peste noapte…Ai muncit atatia ani cu ei…Nu e bine,deloc…Din nou nu vreau sa discut despre seful Academiei UTA,Profe Pacurar,dar era trup si suflet pentru Viitorul,Giovanni Catantaritti…Mai bine sa ramanem asa….Eu nu uit..Sper ca si nici dansul nu va uita…

      0
      0
  3. BARAVYKAS. Mândrețe de băiat, fizic vorbind, cum de mult nu a avut UTA. E și internațional la un fotbal în devenire, fermecat de un angajament într-un campionat, alta data de mondiale, care și acum are la veston insignă cu Hagi. Lipsuri are dar și vreo doua calități pe care se poate broda. Are fizic și o liniște interioara, fie ca joaca cu Mioveni sau Ajax. Sa vedeți ca nici asta nu găsești pe la noi în condiții în care Becali, visează numai la băieți de peste 50 de milioane. Recomandarea la BARAVYKAS. Sa tina aproape de rusul Slyakov.

    0
    0
    1. Baraviskas …o fi..o ” mandrete de baiat”,… dar noi-UTA- am avea nevoie de un foarte bun… stanga. Ca tehnic vorbind…nu-l prea ajuta ca are „… fizic și o liniște interioara”…de la el…s-ar cere si ceva centrari si ceva la constructie…etc Zic si eu ! Ca joaca intr-o Nationala…( slaba) nu are relevanta, pentru…UTA.

      0
      0
    2. Va rog sa imi permiteti,sa ma scuzati…Baravykas este atat de slab,incat nu ar face fata fata nici la o eventuala echipa a 2-a…Este chiar sub Dima,alt rebut,va rog sa ma scuzati…Ti-e frica atunci cand evolueaza…Ti-e teama sa puna piciorul la minge,ai emotii cu ei…Nu functioneaza!

      0
      0
  4. parca rusul e putin mai bun….si nici nu greseste la fel de mult pasele simple,ASTA PROBABIL FIINDCA ARE SI O EXPERIENTA SUPERIOARA LUI BARAVYKAS …dar e o rezerva pe care te poti baza daca nu poate sa joace SLYAKOV,o buna achizitie,cred ca mai poate progresa daca i se da incredere…sunt curios daca un eveniment la noi pe stadion ar fi la fel de mediatizat ca si deschiderea de ieri Giulestiului sau cea mai veche a stadionului din GHENCEA,,,poate adevarata sarbatoare va fi cand UTA castiga titlul…sper sa prindem ziua aia..

    0
    0
  5. Sărbătoarea Rapidului, mutata în eveniment de prim plan, cu accente centrist- medievale. Adică e bun numai ce vine de la un centru, care știe el ce face. Bine era ca toată lumea, din tara, sa beneficieze de atenție egala. Am zis feudala pe principiul ca nici atunci tari cu mare economie și cultura nu sufoca tendințe și realități De exemplu, Parisul avea treaba lui și nu dădea la,, temelie „unor deja centre ca Lille, Bordeaux, Marseille. sau Lyon. Altfel nu vorbeam azi de o Franța puternica.

    0
    0
    1. pai daca nu avem sustinatori, acolo…..la DIGI cel putin majoritatea comentatorilor sunt dinamovisti,cativa tin cu fcsb si alti cativa cu RAPID..in plus se considera ca numai echipele astea fac audienta…nici macar CFR CLUJ campioana de atatia ani nu e mediatizata corespunzator ,deci nici noi nu facem rating…imi amintesc cand a luat ultima oara STEAUA campionatului ce sarbatoare a fost atunci cu REGHE..au tinut emisiunile 3 zile si trei nopti..JIJI cand pe maybach,cand sub,cu ranga,,,REGHE cand cu PRODANCA cand fara ,la CLUJ , Camora cu sticla de sampanie in fiecare an si poza de grup cu muresan ras in cap si,,,cam atat….daca am castiga noi campionatul cred ca am aparea DOAR la DIGI4 la emisiunea aia cu gafe DIGI SHOW cred….ASA CA….MITICA ,,pune pe OTV..

      0
      0
  6. Eate normal d-le Vali MORARU, Radu Naum si George Dobre ca, voi acordati o atentie foarte mare echipelor din Bucuresti la inaugurarea acestor stadioane mari, Rapid, Steaua si urmeaza Minamo ? ! La ARAD nu a-ti binevoit sa acordati atentia de care se bucura aceste echipe ? OARE DE CE ? CE VA IMPIEDICA ? ESTE FOARTE RUSINOS CEEA CE FACETI , pt. ca, UTA Arad este o echipa cu mare palmares in fotbalul Romanesc si merita mult mai multa audienta la DIGI Sport dar voi nu si nu , numai echipele din Bucarest de parca numai ele ar juca in campionatul Romanesc !!! FORTA UTA ARAD , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button