Fotbal juniori

Atletico găzduiește unul dintre turneele zonale ale Ligii Elitelor U15, UTA 2008 e oaspetele poliștilor!

Federația Română de Fotbal a stabilit orașele în care se vor disputa cele patru „zone” ale Ligii Elitelor U15. Printre echipele calificate se află și două din Arad, respectiv Atletico și UTA 2008, care nu se vor duela în meciuri directe. 8-12 aprilie e perioada în care faza sferturilor se va consuma la Bacău, Brazi, Arad și Timișoara.

Atletico 2007 este cea care a obținut organizarea zonei cu numărul patru pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, avându-le ca partenere de întrecere pe Universitatea Cluj (8 aprilie, ora 11), ACS Gloria Tauții Măgheruș (10 aprilie, ora 11) și Interstar Sibiu (12 aprilie, ora 11).

În schimb, UTA 2008 se va deplasa pe Bega, unde va fi oaspetele celor de la Poli Timișoara, în cadrul „zonei” la care mai participă Universitatea Craiova și Pandurii Târgu Jiu. Pe 8 aprilie, vom avea chiar parte de derby-ul Vestului, începând de la ora 13, după care elevii lui Sandu Gaica și Radu Mărginean vor mai da iept cu U. Craiova, pe 10 aprilie, de la ora 11 și Pandurii, pe 12 aprilie, de la ora 13. Primele două clasate de la fiecare zonă a sferturilor, merg în semifinale.

Meciurile grele în Cupă

Altfel, Atletico 2007 și UTA 2007 și-au cunoscut și adversarii din optimile Cupei României U15. „Galben-negrii” pregătiți de Adi Petruț și Vivi Erdei se vor deplasa la Cluj, pentru duelul cu Universitatea, iar „roș-albii” lui Costel Bogoșel și Sandu Țamboi vor juca la Arad („Motorul”) în compania lui Galaxy, echipa ce a scos-o din competiție pe UTA 2008. Ambele partide vor avea loc pe 17 aprilie, începând cu ora 16.

1
0Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button