UTA Academie

Liga Elitelor: UTA U16 – blocată pe teren propriu de LPS Satu Mare, juniorii mari ai „roș-albilor” merg ceas!





Dacă în toamnă echipa Under 17 a Academiei UTA a fost performeră, cu un parcurs ce a dus-o în play-off, și duă reorganizarea din iarnă, „roș-albii” U19 sunt cei care câștigă meci duă meci în Liga Elitelor, dar în play-out. Despre rezultatele UTA-ei 2008 la zona Ligii Elitelor U15 din acest weekend v-am informat AICI și AICI

Liga Elitelor U16 (play-out): UTA – LPS Satu Mare 0-0

Lideră în seria a 4-a play-outul Ligii Elitelor U16, Academia UTA a remizat, scor 0-0, cu ocupanta locului 3, LPS Satu Mare. Meciul s-a disputat pe „Motorul” și a fost unul echilibrat, fără prea multe ocazii de poartă. Sâmbăta viitoare, de la ora 15, UTA U16 joacă în deplasare, la Ineu.

Contra celor de la LPS Satu Mare, Sorin Botiș i-a trimis în teren pe: Egeto – Călin, Mocriș, Mercea, Funkenhauzer, Aslău, Bercea, Neaga, Roman, Curtuiuș, Bușu, plus: Pârvănescu și Roșu.

Liga Elitelor U19 (play-out): ACS Kids Tâmpa Brașov – UTA 0-3

Echipa de U19 a Academiei UTA se întoarce cu toate punctele de la Brașov, acolo unde a învins cu scor de neprezentare pe ACS Kids Tâmpa. Partida a fost controlată de arădeni, care și-au făcut meciul ușor încă din prima repriză, când s-a intrat la cabine cu 2-0. S-a terminat 3-0, grație „dublei” lui Mercioiu și a golului înscris de Mihai.

UTA U19: Roșca – Manoilă, Roșu, Iurasciuc, Sarkozi, Mihai, Ronai, Pop, Popa, Andreiaș, Mercioiu. Au mai jucat: Bokse, Bota, Hrincescu, Popescu.

Academia UTA se află pe primul loc în play-outul seriei din Vest a Ligii Elitelor U19 și etapa viitoare joacă tot in deplasare, la Timișoara, cu Ripensia, ocupanta locului 3.

Liga Elitelor U17 (play-off): Viitorul Cluj – UTA 5-1

Juniorii U17 au drum lung de la Cluj până la Arad. Aceștia au pierdut în orașul de pe Someș cu 5-1, după ce la pauză scorul a fost deja 3-0 pentru juniorii Academiei de Fotbal Viitorul Cluj. Bădău a marcat golul de onoare al arădenilor, în minutul 75.

Marius Ciubăncan s-a deplasat la Cluj și a aliniat următorul unsprezece: Malița – Joldea, Murgu, Purdescu, Olăroiu, Ristin, Nica, Mitu, Blaga, Morar, Bădău. Pe parcurs au mai intrat: Caia, Petriko, Temian și Covaci.

Duminica viitoare, UTA joacă tot în deplasare, la Ripensia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button