Fotbal juniori

Atletico Arad s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor U15, meciul cu Sibiul nu a avut istoric!





Aradul va avea reprezentantă la turneul semifinal al Ligii Elitelor U15. Atletico a câștigat clar ultimul meci al turneului zonal de la Arad, 3-0 cu Interstar Sibiu și rămâne în cursa pentru titlul național.

Deși aveau și varianta egalului pentru a merge mai departe, „galben-negrii” nu i-au dat nicio șansă echipei de pe Cibin. Câmpan a deschis tabela după 16 minute de joc, dintr-un penalty obținut de Stanciu și au rămas mereu la comandă, având și alte ocazii, între care și o bară a aceluiași Stanciu. 2-0 s-a făcut în minutul 42, când Câmpan a pătruns în careu pe dreapta și a înscris plasat, cu stângul. Concluzia confruntării a scris-o Calotă, cu un lob de efect, după o acțiune pornită din stânga și Atletico s-a calificat în faza următoare de pe prima poziție a clasamentului seriei zonale 4.

„Un rezultat meritat și așteptat acesta cu Sibiul. Am fost echipa mai bună, mai proaspătă și de data aceasta am și reușit să marcăm suficient pentru a nu mai avea probleme ca și cu Măgherușul. Ne pare rău de acel meci, mai ales de golul primit, singurul din acest sezon, dar până la urmă trebuie să recunoaștem că nici noi nu am avut un ritm foarte bun la acest turneu. Lipsa de adversari tari în seria pe care am câștigat-o cu punctaj maxim și golaveraj mare s-a văzut puțin împotriva unor echipe mai bune. Am făcut 7 puncte, felicitări copiilor, iar acum vrem să facem tot posibilul să ajungem să ne batem pentru trofeu”, spune Adrian Petruț, cel careo conduce pe Atletico 2007 alături de Viorel Erdei.

R. Rusu – Marinescu, Ad. Dragoș, V. Pop – M. Salka, Indreica, Felea, M. Rusu – Șiclovan, Câmpan, Stanciu, plus Ștef, Calotă, Paștină, Crainic și Centye au fost jucătorii intrați pe terenul din Sânniclau Mic contra lui Interstar Sibiu. La această oră, se joacă U. Cluj – Tăuții Măgheruș, dar maramureșenii sunt calificați deja în semifinale, având 4 puncte în clasament, în timp ce „șepcile roșii” sunt pe zero după două confruntări.

Un comentariu

  1. MAXIME FELICITARI!
    Este o munca asidua,continua,enorma si multe sacrificii cu acesti copii,incepand cu timpurile cand nu stiau sa se lege la sireturi…
    Ma ung pe inima si suflet,pur si simplu!
    BRAVO lor,antrenorilor si nu in ultimul rand parintilor!
    Stima si respect profe Adrian Petrut!Omul care a creat aceasta grupa extraordinara,de exceptie,asa cum Aradul nu a mai avut demult!Succes mai departe!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button