UTA Arad

Volumul ”Gioni Brosovszky – ultimul mare romantic” se lansează mâine, la ceas aniversar pentru UTA!





Luni, 18 aprilie 2022, se împlinesc șapte decenii și șapte ani de când Francisc Neuman a fondat UTA, echipa de legendă a Aradului. Creația baronului avea să facă numele orașului cunoscut în întreaga lume.

Din acea primăvară a lui 1945 și până azi, „Bătrâna Doamnă” a adus și aduce bucurii imense. A știut să găsească forță interioară, așa cum a învățat de la marii ei campioni, să poată depăși orice obstacol. E moștenirea primită de la bunici și părinți, transmisă până către copiii timpului nostru. Ei, la rândul lor, vor spune cea mai frumoasă poveste a Aradului celor care vor veni.

Clubul UTA dedică aniversarea de 77 de ani unuia dintre marii eroi în „alb-roșu”: Ladislau Brosovszky, cel mai bun marcator roș-alb din toate timpurile. „Gioni” a stabilit un record probabil imposibil de depășit, marcând „suta” de goluri pentru UTA pe prima scenă.  Au trecut mai bine de trei decenii de când a plecat, dar tot ce i-a oferit „Bătrânei Doamne” îl păstrează mereu în prima linie a marilor ași ai Aradului.

Luni, 18 aprilie, de la ora 19:00, la salonul VIP de la Arena Francisc Neuman, are loc lansarea cărții ”Gioni Brosovszky – ultimul mare romantic”, scrisă de Radu Romanescu și Ionel Costin. Un omagiu pentru UTA și pentru marele ei campion. Gruparea fanion a Aradului deschide porțile tuturor fanilor care doresc să asiste la lansarea ultimului volum dedicat gloriilor „Bătrânei Doamne”.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button