UTA Arad

A sosit și a șaptea amendă stagională pe adresa clubului UTA!





Clubul UTA a primit o nouă amendă din partea Comisiei de Disciplină a FRF, a treia din acest sezon după un joc împotriva Rapidului. Arădenii au fost sancționați cu 16.875 de lei pentru incidentele de la partida contra giuleştenilor, disputată pe 9 aprilie și încheiată cu succesul oaspeților cu 2-0.

Asta s-ar traduce prin fumigenele și torțele aprinse în debutul reprizei secunde, când arbitrul Iulian Călin a și întrerupt meciul preț de două minute. ”AFC UTA Arad vs. FC Rapid 1923 – Incidente – În baza art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 16.875 lei” – sună sancțiunea aplicată „Bătrânei Doamne”.

Per total, este a șaptea amendă pe care „roș-albii” au încasat-o în acest sezon, precedentele fiind aplicate după meciurile cu FCSB (5.000 de lei), Rapid (la Arad, 15.000 de lei), CFR Cluj (22.500 de lei), FC U Craiova (7.500 de lei), Rapid (în deplasare, 33.750 de lei) și Dinamo (11.250 de lei).

9 comentarii

  1. Ce prostie de lege. Ar trebui schimbata, sa permita pirotehnice, fara amenzi. Cine initiaza un amendament ? Alesii Aradului din parlament ? Oare care or fi aia, ca nu prea auzi de ei, decat inainte de alegeri ?

    0
    0
    1. Amenda precum ati primit si voi sau..? Nu am vazut sa fi primit Uta amenda pentru scandarile „ortodoxe” asa ca nu stiu despre ce amenda vorbesti!

      0
      0
  2. Sa plateasca galeria si nu mai dau nici un ban pt prostiile lor! Se stia foarte bine ca se va lua amenda. Si pt ce erau aprinse tortele? Sa sarbatorim golul Rapidului marcat chiar in acele minute? Coreografia functiona fara torte si fumigene, prostii nostri ne costa deja peste 100.000 de lei in acest sezon. Stop de a aduce prejuduciu clubului, stop prostiilor facute de galerie! Sa ramana acasa daca nu pot sa ajute clubul

    0
    0
    1. Dar de placut,ne-au placut tuturor acele impresionante coregrafii anterioare,nu-i asa?Am vazut majoritatea spectatorilor filmand si facand poze,ca ulterior sa se umple paginile de socializare si YT,de postari spectaculoase..Oare din cauza ca nu ne-a placut?..Tortele au fost aprinse inainte de golul rapidist..Ce trebuia?Sa scuipe pe ele ca sa le stinga?
      Nu stiu, dar presupun ca erau pregatite si alte „chestii” spectaculoase in cazul ca prestanta UTA-ei ar fi fost alta..
      Eu nu sunt suparat absolut deloc.Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place si iarta!
      Sunt suparat,(insa) pentru faptul ca liderii galeriei intra in batai si lupte de strada pe care nu le inteleg,dupa care sunt interzisi pe stadion si asta se vede,se simte…Pacat!
      Sunt de acord cu cei care spun ca ar trebui lasate efectele de fumigene si torte(fara petarde si lucruri aruncate in teren) doar ca regula vine de la FIFA,UEFA si nu in ultimul rand de la ISU..La cate s-au intamplat(Colectiv,etc),nici nu ma mira..
      Asta este..pacat…
      Oricum,baietii din galerie stiau si si-au asumat asta.Eu voi contribui mai departe in urna pentru coregrafii,dupa posibilitati..
      Neasumatii sunt cei care au aruncat obiecte si sticle pet cu apa sau sucuri in teren…Aici se face diferenta intre bun simt si frumos,acceptat.

      0
      0
      1. Sa nu mai aprinda torte si fumigene si sa nu mai arunce cu sticle si obiecte in teren. E chiar asa de greu sa se abtina? Faceam poze cu ei si daca coreografia nu continea torte.
        Am contribuit si eu la amenda din tur chiar cu 100 de lei dar nu mai dau nici un ban pt nesimtitii care aduc amenzi clubului. Mai bine sa nu avem nici o coreografie decat sa luam amenzi aiurea

        0
        0
        1. Galeria noastra nu a aruncat niciodata nimic in teren, de multe ori l-am vazut pe Kidu sau pe alti baieti cum merg personal si aduna intr-o galeata de la pompieri cotoarele de torte sa nu existe riscul de a se arde careva sau sa nu ajunga pe teren.

          0
          0
      2. Dacă tu nu ești supărat…. măi Garcea….. arunci plătește Tu amenzile care vin pe adresa clubului.
        Întotdeauna comentezi, crezi că le știi Pe toate…..Rolul chibitului….e să….

        0
        0
  3. Aiurea. Chiar trebuie ajustata legea. Tot ne plangem de lipsa spectatorilor si cand avem parte de un mic spectacol cum imediat amendeaza. Parca innadins vor sa se joace cu stadionele goale. A fost ranit careva?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button