UTA Arad

Dangubic – remarcatul testului cu juniorii utiști, Dima a făcut pace cu Badea!





Pentru antrenamentul de azi al UTA-ei, Ionuț Badea i-a invitat pe juniorii mari ai clubului pentru un test școală ce a durat aproximativ 70 de minute. Pe terenul „ICRTI”, prima echipă s-a impus cu 3-0, toate reușitele venind în ultimul sfert de oră. Matei a deschis tabela, iar Dangubic a închis-o cu o „dublă”. Altfel, atacantul croat e pe sec în Liga 1 din luna august a anului trecut, când – de fapt – a înscris singurul său gol în în „alb-roșu”, cel de trei puncte de pe terenul lui FC Argeș.

În „11”- le cu care a început Badea meciul și-a găsit locul și Constantin Dima, cel care, ieri, dorea să plece de la club, dar apoi a făcut pace cu antrenorul său. Din informațiile noastre, un rol important a avut și impresarul fotbalistului, Bogdan Apostu, care o relație personală bună și cu „principalul” arădenilor.

Pentru UTA, cu trei zile înainte de vizita Chindiei, nu au intrat deloc pe teren Erico, Ongaro, Cardoso, toți trei accidentați, dar nici Otele, care a acuzat dureri de cap. În schimb, Isac a reapărut pe teren pentru câteva minute pentru „roș-albi”.

8 comentarii

  1. Daca va fi in primul 11 inseamna ca antrenorul a cedat la ifosele unui nimeni si ale unui impresar . S-a suparat baietelul ca nu a jucat:( uauuu. Pt moment nimic nu il recomanda ca titular.Daca va fi asa plecati toti 3 de mana. Va rog! Ca sa nu zic in numele altora ..va rugam.

    0
    0
  2. Să nu-i doară capul pe toți până sâmbătă. Cel care a decis blocarea salariului, acum înaintea unor meciuri decisive, ori habar nu are de sport, ori dorește liga 2. Nu se poate așa ceva, dacă s-a ajuns aici este de vină toată lumea, în frunte cu Meszar. Nu dai prime, nu salariu blocat. Acum trebuie mobilizare generală, dacă iubim această echipă !

    0
    0
    1. Ceva trebuia trebuia schimbat, dupa ce in play-out pierzi 3 meciuri la rand, fara drept de apel cu echipele pe care le credeai de valori apropiate.
      Cu filozoful ai luat teapa, de la jucatori,doar promisiuni,vorbe, fara acoperire, asta era singura solutie viabila ramasa…

      0
      0
  3. Dar dl Meszar, nu are nici o vină? De câte ori a fost în vestiarul jucătorilor pt a le asculta problemele, să spună și el o vorbă de încurajare, mai ales acum când poate ar fi mare nevoie, nu doar blocarea salariului și asta transmisă prin terți ? În acest mod, tare mă tem că vom retrograda și atunci totul va fi ok, nu-i așa?

    0
    0
    1. Aberezi amice!Ce treaba ar avea domnul Meszar ca sa intre in vestiar?Dansul este mult prea diplomat si calm din fire ca sa se preteze la asa ceva.Nu intra nici macar Behacali(cu mici exceptii jenante),Varga sau Rotaru si nici macar un director.Cel putin nu ar fi voie,deontologic,profesional.Vestiarul este sfant.Este teritoriul UNIC al echipei si al staff-ului tehnic si orice se discuta,de bine sau de mai putin bine,sa ramana strict intre ei,cel putin pe moment.Cartite exista peste tot,la o adica.De evitat,pe cat se poate…
      Repet:..este impardonabil sa intre altcineva,sau altii, un impresar,in speta Apostu,cu atat mai mult cu cat este neinvitat.Motivatia fata de jucatorii impresariati sau reprezentati,se face in privat.Departe de presa,etc..
      Exista cazuri de suflet si motivare,atunci cand se invita un fost mare antrenor,sau o fosta glorie ale respectivei echipe,inainte de meci.Doar ca ce folos ar fi,in cazul nostru?Ce ar putea sa inteleaga strainii daca ar intra un distins Domide?Absolut nimic,niciodata!
      Trebuie sa existe,sa se formeze neaparat,niste putine ore de „religie UTA”,obligatorii saptamanale,pentru jucatori.Proiectii de meciuri mari,glorioase, de tinut minte.Macar 1-2 ore pe saptamana,in total.Doar asa vor intelege strainii sau cei fara legatura, ce inseamna UTA,in general,pentru noi…Ce inseamna acest spirit din fasa?…Pot sa spun,imposibil de ucis!

      0
      0
  4. DANGUBICI A FOST LĂSAT DE JUNIORI SĂ DEA ŞI EL GOL.CU CHINDIA NU POATE DA GOL-NUMAI DACĂ PLĂTEŞTE BINE LA TÂRGOVIŞTENI…..HA-HA-HA

    0
    0
  5. Lotul este subtire,o stim…Asemenea orgolii,indiferent din ce parte ar veni,nu isi au rostul.Certuri sau discutii inadecvate intre Badea si Dima,ambii minamovisti declarati nu sunt bine venite in asemenea momente grele,pentru ca sunt momente grele.
    Eu nu cred absolut niciodata ca daca Dima sau oricare altcineva ar fi confirmat pozitiv ca prestare de joc,nu era titular de drept.
    Nu avem nevoie acum de frecusuri si disensiuni interne.Nici macar de destabilizare de club,discutii fara rost,in clipa de fata.
    Totul se face pentru minamo,prin orice cai posibile,pe toate fronturile..Conteaza ca sa nu se intre in jocul lor..

    0
    0
  6. Au jucat copiii fără portar? Altfel nu-mi explic cum nulitatea asta de Nimicoviç, care ne-a mâncat o grămadă de puncte, a reușit două goluri.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button