UTA Arad

Ilie Dumitrescu admite: „Mi s-a propus o funcție la UTA, sunt hotărât!”





Ilie Dumitrescu confirmă ceea ce sportarad.ro susținea la finalul săptămânii și anume că ar putea ocupa o funcție în cadrul clubului UTA în noul sezon. Evident, fostul atacant al „Generației de Aur” condiționează implicarea la gruparea arădeană de preluarea clubului de către Simion Apreutese, însuși acesta din urmă recunoscând că se află în negocieri avansate cu conducerea clubului din Calea Aurel Vlaicu pentru schimbul de proprietate.

Dumitrescu recunoaște că a ajuns în tribuna oficială a confruntării de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi și UTA (scor 1-0) la invitația lui Apreutese și că i s-a și propus o funcție în noua structură.  „Am fost invitat de Simion Apreutese la meciul Sepsi – UTA. Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului. Dacă nu se va implica, nu am ce să… Sunt hotărât! Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta. Și Consiliul Județean, și Primăria trebuie să susțină echipa, pentru că e echipa orașului. Îmi place ideea și va fi un proiect destul de serios”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

Doi oameni de afaceri arădeni, respectiv Simion Apreutese și Cătălin Juncan, sunt interesați să preia clubul de la Alexandru Meszar, iar în proiect ar fi implicați, dar nu ca acționari, și Rudolf Vizental și Marius Grada. Cei patru au transmis un comunicat comun, prin care își anunță intenția de a cumpăra clubul și transmit că discuțiile sunt într-un stadiu avansat.

De altfel, prin prisma relațiilor bune dintre Grada și Dumitrescu, Apreutese și „Mister” s-au așezat la aceeași masă și au făcut primele planuri legate de viitoarea construcție a echipei emblemă a orașului.









23 comentarii

  1. Doamne ajută…….sa aibă minte ,ambele părți pt a se înțelege și pt a duce UTA la un nivel la care nu a fost de mulți, mulți ani !!! Adică….în primele echipe din campionatul nostru !!!

    0
    0
  2. Important să fie atras in proiect si Loti Boloni dacă e adevărat ca e dorit.
    Experiența uriașă și conexiunile internaționale ar fi un avantaj enorm de la prima echipă până la Academie.

    0
    0
  3. Ce experienta are domnul Ilie ca si presedinte de club? Iar ne grabim sa punem pe cineva doar cu “numele” , in loc sa puna vedete in functii cheie mai bine ar cauta oameni cu un CV in spate care au rezultate, nu pe ochi frumosi si pe prietenii….tipic romanesc. Nu am nimic cu Ilie Dumitrescu dar nu gasesc in cv-ul domnului o anumita experienta pt functia de director sau orice altceva.Pentru a ocupa o functie de conducere nu este suficient doar sa sti sa vorbesti frumos, e nevoie de mai multe abilitati. Daca se va reusi preluarea clubului sper ca domnul Simion sa nu aleaga cu sufletul ci cu mintea unui om de afaceri pt ca in afaceri daca alegi cu sufletul esti terminat. Este clar ca in momentul de fata sa ajuns la o limita din punct de vedere managerial si este nevoie de ridicarea nivelului administrativ dar sper sa nu facem iar gresesile din trecut.

    0
    0
    1. Ce competente aveau Dragan si Gradinaru? Oricine ar finanta clubul si-ar dori sa beneficieze de cunostintele lui Ilie in materie de fotbal!

      0
      0
  4. Ceva nu se leaga in toata aceasta ecuatie….
    Am inteles ca UTA nu este de vanzare,negocieri exista..In acelasi timp,dl Apreutesei,cand la UTA,cand la Steaua daca nu se mai razgandeste,pozeaza deja in finantator,investitor pe toate site-urile si stirile sportive..Ba mai mult,numeste deja presedinti,colaboratori,etc…
    Deja nu imi place si nu imi „miroase” a bine…Cine are nevoie de a-si face imagine pe spatele UTA-ei??
    Cum de nu preia STEAUA ca sa aiba drept de promovare si unde Ilie Dumitrescu s-ar potrivi perfect,de asemenea si Boloni…????
    Nu doresc sa retraiesc anumite treburi prin care am trecut,de fiecare data cand am avut brusc cate un finantator/investitor…Bara,Sandu Ion,Locic,Martipan…,poate exceptia Gandolfi sau tentative de Florinel mAnea,Marius Stan….
    Doamne ajuta sa fie bine si UTA sa fie in siguranta pentru ca s-a muncit mult ca sa ajunga aici ,asa cum este..Loc de mai bine exista mereu!

    0
    0
  5. Era absolut necesar o infuzie de capital pentru a progresa. Din păcate vremurile acelea în care cu o bere și 2 mici mai aduceai jucători buni, s-au dus. Acum fara bani nu mai faci nimic, te scalzi în mediocritate, te bucuri că te salvezi de la retrogradare. In concluzie, agreez orice schimbare daca este benefica pentru club, oraș și arădeni de pretutindeni. Atenție la contract, clauze clare pentru siguranța viitorului acestei minunate echipe. Pentru mine doar UTA contează.

    0
    0
  6. Oameni buni, deocamdata sint doar discutii, tatonari, se fac proiecte. Nu e normal sa-ti alegi oamenii cu care sa lucrezi in noul proiect. Ilie Dumitrescu, de cate ori l-am vazut si l-am auzit, mi s-a parut un om cumpatat, cu bun simt, cu prestanta, adica se pliaza pe ce vrem noi la UTA. Il vad mai degraba ca un director de imagine/marketing…cred ca i s-ar potrivi rolul.

    0
    0
  7. Iata ca un om cumpatat,cerebral,ponderat,de maxim bun simt,obiectiv,domnul @Ionescu Gavrila,pana acum se abtine..Poate cantareste inca…Dar si cand o spune,negru pe alb,este valabil de fiecare data.
    Sunt curios,sincer,cam ce parere ar avea dansul despre acest circ,pe care inca nu pot sa-l numesc „proiect”..Uite finatatorul,uite-l ca nu-i, ca doar teoretic ar fi…

    0
    0
    1. Bine le zici. Noi nu vrem circ. Nu vrem sa apară prin presa informații despre o potențială preluare a clubului. Dar dacă nu apare e bai ca de ce nu apare. Noi nu vrem circ. Dar vrem mai mult de la UTA. Deși în formula actuala nu avem sponsor care sa ducă, cel puțin teoretic, UTA la un alt nivel. Dar nu știm dacă vrem sponsor pt a nu ne arde. Și ăștia sunt buni dar de fapt nu știm dacă sunt buni. Dar nu vrem circ. Dar vrem,un alt nivel. Oare cu sponsori sau fără? Hmm… Cert e ca nu vrem circ. Dar vrem ceva. Nu mai contează ce. Ideea e sa fim pe aici….
      PS. Acest circ în viziunea ta, nu i încă proiect. Wow. Asta e din Kafka?

      0
      0
      1. Nu este din Kafka,nici macar alte filozofii,nu am talentul oratoric al lui Balint sau Badea…Este doar ceea ce simt eu,in viziunea si sufletul meu..Si nu e bine,deloc!

        0
        0
  8. La masa negocierilor sunt deja prin definiție doua concepte, viziuni. Când totul e clar, voința unanima nu au rost negocieri. Sunt situații de cedări, care trezesc la multă lume retineri. Cedare de copil la adopție. Cum o va duce copilul, ce viitor va avea. Sigur ca poate nimeri bine. Copilului i se promit jucării noi, citește jucători, un părinte demn, Dumitrescu , și tot asa. Și mie îmi place Dumitrescu , dar la întrebarea directa, dacă se muta la Arad, tace, evaziv. Pana la schimbări, pe care personal le aștept, sa ne concentram pe un final deloc ușor. Important e ca e sesizat mijlocul de progres ,, BANII.!!

    0
    0
    1. Nene, rostul negocierilor în societate e acela de a se ajunge la claritate eventual la unanimitate.
      PS. Vezi ca l superi pe Giro, pt ca se pare ca ai fi cam de acord cu proiectul.

      0
      0
      1. Eu sunt de acord cu banii. Autorul proiectului e și interesat de calea spre ceva viabil. Nu noi decidem. Am susținut mereu ca exista o stratifcare calitativ, dura la jucători în funcție de câți bani ai. Tot mai zilele trecute susțineam un gen de antrenor , Bergodi. QVO ERAT DEMONSTRANDUM.! Lăsați sportul bagatului de bat prin gard. Cunoaștem specia.

        0
        0
        1. Da… cunoaștem specia. 😎 Mai rămâne, eventual, sa ne întrebam cine hotărăște și cu ce drept, care e cel ce se ocupa de acest sport.

          0
          0
      2. Om bun….si eu sunt de acord cu un anumit proiect viabil,dar vreau sa simt o anumita garantie,ca in cazul ca UTA ar incapea pe cine stie unde,pe care maini,sa nu ne trezim ca o luam din nou de la capat,intr-o degringolada.Nu mai vreau sa trecem prin asa ceva,niciodata.
        Atat doresc,nimic mai mult…Sa simt siguranta UTA-ei.Doar atat!Exagerez cu ceva?Nu cred ca domnul Meszar ar mai putea-o lua din nou de la capat,inca o data..Cine ar mai putea-o face,deci grija mare!

        0
        0
  9. Eu sustin varianta lui Byzantiun. Ilie Dumitrescu director de imagine e senzatie. Sa stea la capitala la emisiuni si sa sustina UTA de acolo. Ca manager cred ca ar trebui cautat cineva de aici care simte intradevar ceva pentru clubul UTA. Eu mai sustin si ca trebuie umblat si la centrul de juniori si schimbat tot acolo. Trebuie pus un sef de centru care sa ii placa sa faca meseria asta, sa fie si sef si scouter si indrumator. Pacurar sa-mi fie cu iertat dar nu are nici o treaba. E usor sa stai prin birouri si sa fi arogant . Banii vin bn ms . Realizari …ciu ciu. Si data mai multa atentie echipelor de juniori. Lasate naibii supararile cu echipele din liga 3 si realizat o colaborare macar cu doua dintre ele in urma careia tinerii jucatori ai Utei sa poata progresa juca la un nivel mai sus pana sunt apti sa urce unii dintre ei si la prima echipa. Din pacate trebuiesc multe schimbate la UTA.

    0
    0
    1. Nu știu de ce atâtea supoziții ca o fi ca o păți, cine bagă banul va conduce și va pune in funcții oamenii lui de încredere. Ca va fi un proiect de succes v-om vedea restul ne dam cu părerea

      0
      0
  10. Toată lumea se agită, își dă cu presupus’ul, dar deocamdată sunt doar niste simple intenții ! Nu am citit, că s’ar face referire la situația actuală a UTA’ei, nu s’a făcut referire la ce trebuie făcut ptr.a se ieși din această situație, într’un mod onorabil, asta însemnând chiar locul 6 în playout sau 12 în finalul stagiunii ! Până acum, în acești doi ani de liga l’a, câte’va aspecte sunt clare, care au și generat această situație :
    – transparența, în cadrul clubului a lipsit și lipsește ;
    – jucătorii nu au valoare de liga l’a, decât cu 2 maxim 3 excepții ;
    – d’l manager Mészár și’a atins limita de a conduce un club de anvergura UTA’ei, aflându’se la finalul ciclului de 7 ani, pe care l’a propus chiar la ideea dânsu’lui, la preluarea clubului ;
    – este, într’adevăr nevoie, de’o altfel de abordare ptr.mai departe, asta doar în cazul neretrogradării ; la retrogradare, datele problemelor se schimbă ;
    – în istoria UTA’ei de după ’89 și până în 2013/14, când a început era Meszár, a existat o excepție benefică, Gandolfi, dar și aceea nu a convenit, și a fost mazilit !
    Ce v’a fi la final, doar atunci se v’a vedea, doar atunci, funcție de deznodământ vor începe sau nu, oarece negocieri. Până atunci să ținem pumnii echipei, să poată evita locul 7(13), căci se știe cum s’au terminat cele trei baraje ptr.UTA !
    Haide UTA, hai băieți, concentrați’vă ptr.a vă salva !

    0
    0
  11. BINE AR FI CU OAMENI BĂNOŞI ŞI SERIOŞI.++++FOTBALIŞTI -NU JUCĂTORI-CARE SE JOACĂ CU FOTBALUL-CA DANGUBICI +BATA+UBINK+VOROBJOVAS++++ALŢII.
    DACĂ SE POATE FOTBALIŞTI ROMÂNI.–BUNI+BUNI, NU CACA-MACA.
    EU DE 70 ANI UMBLU LA MECIURI,GLORIA,CONSTRUCTORUL,CFR,MOTORUL,VAGONUL,STRUNGUL,TELECOM,OLIMPIA MICĂLACA,AM JUCAT ŞI LA FORESTA .
    VEDEŢI CÂTE ECHIPE EXISTAU,ŞI PE ATUNCI SE MAI JUCA ŞI FUTBAL.
    ACUMA CĂ AVEM MĂCAR– UNA –CARE SĂ CUCEREASCĂ CEL DE AL 7-LEA TITLU DE CAMPIOANĂ.UTA-UTA-UTA DE 3* URA,URA URA.CU VOI O SĂ ŢIN PÂNĂ LA MOARTE.DE ALTFEL AM VÂRSTA DE 77 ANI.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button