Baschet

Bulj și Urban nu se dau bătuți în finala cu Sepsi! „Fetele sunt conduse cu 2-0, mă aștept ca arădenii să rupă sala și să facă din nou diferența!”FCC Baschet UAV Arad nu și-a depășit statutul de outsider în primele două partide ale finalei naționale cu SIC Sepsi. Chiar dacă formația din Sfântu Gheorghe a avut mici probleme cu „galben-albastrele” în prima repriză a jocului cu numărul doi, deznodământul a fost identic cu cel de aseară, victorie fără emoții. Ba chiar una sensibil mai mare decât precedenta, 84-68, după 76-61.


Bulj: „Sunt bune, au calitate, dar noi nu ne dăm bătuți”


Antrenorul Bogdan Bulj încearcă să pornească în pregătirea meciului trei, de la Arad, de la lucrurile bune făcute de elevele sale în prima parte a disputei de azi. „Am jucat mai bine astăzi, am avut defensivă bună, am avut energie. Am ținut aproape 30 de minute, dar am ratat câteva aruncări, iar ele au reușit câteva aruncări deschise, s-au distanțat și a fost greu să mai facem ceva. Au 2-0, dar nu ne descurajăm, eu și echipa nu cedăm. Vom face tot ce putem meciul următor la Arad. Sunt bune, au calitate, dar noi nu ne dăm bătuți. Astăzi au fost ajutate e publciul lor, dar ne bazăm și noi pe suporterii care vor umple sala la Arad, cum a fost cu Satu Mare. Avem timp să ne recuperăm și să ne pregătim pentru meciul de la Arad. Dacă jucăm așa cum am făcut-o în primele 30 de minute și cu fanii în spate, cred că putem câștiga. Felicit fetele pentru cum au luptat astăzi, dar le felicit și pe jucătoarele de la Sepsi pentru victorie”, a spus sârbul de pe banca grupării de pe Mureș.

Urban: „Să fim cu toții împreună, finala nu s-a terminat!”

Deocamdată, optimismul afișat de Marcel Urban înainte de debutul finalei cu formația lui Mikes nu s-a concretizat și pe parchetul din „Sepsi Arena”. „Au fost două meciuri viu disputate, cred că în meciul doi am fost mult mai puternice până la pauză, ceea ce nu s-a întâmplat în primul meci. Sperăm ca suporterii noștri să umple sala până la refuz, avem nevoie de ei. Aici nu am simțit ca suporterii lor să fie la nivelul grupului nostru de suporteri, cu toate că e clar, ele vor avea susținători și la Arad. Eu mă aștept ca arădenii să rupă sala în două prin prezența lor, aceste fete sunt conduse cu 2-0, acum e momentul în care ei din nou vor face diferența. Trebuie să fim cu toții împreună, finala nu s-a terminat. Avem șansa noastră, jucăm la Arad, în fața publicului propriu, în fața orașului, vă reprezentăm și tocmai de aceea vă așteptăm cu mic cu mare în 26 și 27 aprilie pentru meciurile de acasă, din finală”, susține președintele „galben-albastrelor”.

Delegația arădeană va înopta la Sfântu Gheorghe și mâine dimineață se pune pe drumul spre casă. Sâmbătă, dar și în zilele de Paști, arădencele vor fi în sală pentru a pregăti revanșa cu Sepsi.

Foto: Ciprian Petcuţ (baschetarad.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button