Liga a 3-a

Liga a III-a (seria a 8-a): O nouă etapă inutilă în play-off și arădenele rămân în afara barajului, Pecica face spectacol la Periam și ține de șefie în play-out!





Play-off

CSC Dumbrăvița – CSC Ghiroda și Giarmata Vii  2-2

Făgărășanu 6 pen., Paulevici 73 / Bădăuță 22, Hecsko 29

Crișul Chișineu-Criș – Șoimii Lipova 2-2

Pașcalău 40, S. Sabău 90+3 / V. Filimon 48 – penalty, Modan 89

Play-out

Avântul Periam – Progresul Pecica 1-5

R. Popa 40 / Răchită 1, Dobre 21, Mitre 25, T. Bodri 68, Arsene 90+4 (pen.)

Frontiera Curtici – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1

Avrămuțiu 35 / D. Popa 45+1

Pobeda Star Bisnov va sta

Clasament Play-off

Clasament Play-out

 

Etapa următoare, intermediară 3-4 mai, ora 18: Ghiroda – Crișul, Lipova – Dumbrăvița, Periam – Cermei, Curtici – Bisnov. Progresul Pecica va sta.

5 comentarii

  1. TREBUIE ca echipele aradene sa nu faca egal maine intre ele la CHISINEUL DE CRIS! SA CASTIGE cea mai buna si sa obtina pozitia ptr participarea la BARAJ! Un eventual egal ar fi numai in folosul echipelor banatene! DECI TREZITI-VA ARADENI DACA STITI CE VRETI?!

    0
    0
  2. Nu vrei tu sa intermediezi negocierile intre Cris si Lipova ? Sa vedem pe care o convingi sa stea capra azi . Ce aberatii spui. Se vede ca nu urmaresti liga 3 decat asa ca ghibit. Ele joaca pe bune indiferent de pozitia in clasament. Daca se ajutau intre ele Lipova de exemplu era in liga 2 de acum 4 ani cand a condus campionatul 25 etape. Si a pierdut la Cermei 3 pct si la Cris si Sebis cate 2 ca au facut egal. Cu 7 puncte in plus era campioana.

    0
    0
    1. Eu nu intermediez pe nimeni,am afirmat lucrul de mai sus in speranta ca o echipa din ARAD isi doreste promovarea sau cel putin participarea la barajul de promovare! Dar daca sunt lucruri acunse prin culise eu nu pot dacat se intreb de ce mai jucati fratilor!? Nu mai cheltuiti banul public ptr fotbal daca o faceti degeaba!Sunt atatea lucruri de facut si prin Chisineul de Cris si prin Lipova incat nu VAD DE CE RISIPITI cu atata usurinta banul cetateanului de rand, care nu are de-a face cu fotbalul!? Lucrul acesta este valabil si ptr Pecica si mai ales la CERMEI,unde se risipeste pe nimica toata banul public!!!

      0
      0
      1. Chiar crezi ca cineva din cele 2 cluburi nu isi dorea victoria ? Isi doreau si cei din Cris si cei din Lipova. Felicitari ca joaca cinstit si unii si ceilalti. La fel si echipele din Timisoara. O promovare mincinoasa te taxeaza campionatul urmator . Mai bn promovezi si ramai decat sa retrogradezi anul urmator.

        0
        0
        1. Cermeiul coboara incet dar sigur spre zona nisipurilor miscatoare a clasamentului!
          La anul vor juca sigur in play-boy ptr ca nu au ajuns in aceasta editie in play-off si acum in jocurile din play-out au o singura victorie cu bulgarii din Timis!
          Multa bafta,sa nu cheltuiti dejeaba banii contribuabililor, oameni cinstiti ai com.Cermei!!!!

          0
          0

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button