Pecica a demolat echipa fostului antrenor! Bălu: „Simțeam că pierdem, pauza nu ne-a prins bine” v.s. Pilan: „Fără dubii, în minutul 25 eram cam încheiat meciul”


Seria pozitivă de 4 partide a luat sfârșit pentru Avântul Periam. Sorin Bălu a fost învins chiar de foștii elevi de la Pecica fără drept de apel. Tabela s-a oprit la scorul de 5-1, pentru oaspeții de sâmbătă ai comunei timișene marcând Răchită (1), Dobre (21), Mitre (25), T. Bodri (68) șiArsene (90+4 – pen.), în timp ce pentru Avântul a punctat arădeanul Radu Popa, în minutul 40.

Deși a pierdut, Periamul nu s-a îndepărtat de locul 8 și asta pentru că Frontiera Curtici a făcut doar un punct cu Cermeiul și are trei în față. Mai degrabă poate fi un eșec care să îi strice moralul „lanternei”. ,,Când începi de la 0-1, nu poți avea pretenții și rezultatul e meritat. Dar, am luat un gol dintr-o fază la care a fost aut pentru noi, dar le-a dat lor, alte două goluri le-am luat după niște greșeli în lanț. Sincer, am avut un meci cu cele mai multe ocazii de gol din cele jucate în play-out, altfel era dacă intram la pauză cu 2-3. Am avut și un penalty neacordat. Asta e, la 1-5 e de prisos, însă, să mai comentez ceva. Mai avem 4 meciuri, vedem ce putem scoate. Mă așteptam la o cădere, simțeam că pierdem meciul de azi. Pauza nu ne-a prins bine, după 4 victorii ne-am oprit și ne-am ieșit din ritm. Dar diferența de scor este uriașă față de ceea ce a fost în teren”, susține Sorin Bălu, care, miercuri, găzduiete Cermeiul.

Progresul Pecica s-a descătușat după două rezultate proaste, 1-6 cu Pobeda și 2-2 cu Curticiul și Cristi Pilan ar putea avea o explicație suplimentară. „Am avut zi de salarii, am dat și prime. Au jucat băieții alt fotbal, cam cum am jucat noi în primele etape, poate mai bine. Am dat gol în secunda 40 și în minutul 25 era cam încheiat meciul. După aceea, au avut ei o fază discutabilă, un penalty cerut la un duel dintre Radu Popa și Oancia și au dat gol după un fault al lui Țugulescu în tușă, la o fază care nu anunța nimic. Nu trebuia să facă fault, doar să-l tatoneze. Ei la orice fază fixă erau periculoși, mingi înalte, terenul mic…N-au avut, însă, situații clare, doar au dominat, au avut șuturi multe, dar neclare. Victoria e pe deplin meritată, fără dubii. Am schimbat puțin și primul <<unsprezece>>, am mai dat șanse și altora. În vestiar băieții sunt foarte uniți, ascultă de Bozi, dar nu știm încă ce va fi din vară pe banca tehnică. Obiectivul nostru rămâne locul 5. Bine că stăm miercuri în intermediară, apoi mergem la Cermei mai odihniți decât ei. Precizez că nu suntem arbitrii nimănui, jucăm la fel cu toate echipele, am jucat și jucăm la victorie. Avem drumul nostru. L-am debutat azi și pe Szep, un junior de 2007, fundaș central, dar l-am băgat atacant. Asta ne-am mai propus, să debutăm toți copiii pe care i-am luat cu noi din iarnă”, afirmă directorul sportiv al pecicanilor.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.