Superliga

Liga I, etapa a 9-a din play-off / out: Ex. utistul Costin îi dă punct de meci CFR-ului în lupta pentru titlu cu FCSB!





Play-out, vineri 13 mai

Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș 3-0

Florea 18, M. Dulca 59, Chamed 83

Dinamo București – UTA Arad 1-1

Irobiso 84 / Cardoso 39

Play-off, sâmbătă 14 mai

Farul Constanța – FC Argeș   1-0

I. Larie 34

FC Voluntari – FCSB  2-2

Nemec 45+2, C. Costin 88 / A. Cordea 44, Fl. Tănase 72

Play-off, duminică 15 mai, ora 21:30

CFR Cluj – Univ. Craiova 2-1

Boateng 2, Debeljuh 56 / Mateiu 61

Play-out, luni 16 mai, ora 20:30

Academica Clinceni – FC Botoșani 0-4

M. Roman II 12, 68, Haruț 28, Lupeta 86

CS Mioveni – Rapid București 3-2

Sanoh 40, Oancea 60, Voinea 90+4 / Al. Ioniță II 59, Bnou-Marzouk 90+3

U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe 0-5

Luckassen 16, I. Fulop 57, Damașcan 66, Golofca 72, G. Dragomir 90

Clasament Play-off

 

Clasament Play-out

 

Ultima etapă din Play-off:

Vineri, 20 mai, ora 20:30

Univ. Craiova – Farul Constanța

Duminică, 22 mai, ora 20:00

FCSB – CFR Cluj

Luni, 23 mai, ora 17:30

FC Argeș – FC Voluntari

 









4 comentarii

  1. Un sec loc 11, într-o seaca zi de…. 13.! Suntem ca spectatori, bucuroși ca am prins bilet de favoare la adunarea selecta, cât e ea, a echipelor care contează. Vine vacanta, care ne poate defini pe termen lung, ca intenții și speranțe. Și, poate o mica și premotionala realizare pentru sezonul ce vine. Licenta pentru Europa. Sa lucram și sa ne mișcăm la transferuri , la pregătiri , în spiritul ei. BAFTA.!!

    0
    0
    1. Am reusit sa tac cu greu, ca sa nu rabufnesc,noaptea fiind un sfetnic bun,pana la un moment dat…domnul @Ionescu Gavrila ramane acelasi personaj diplomatic,inzestrat cu mult tact si cugetare,ceea ce nu toti reusim sa avem prin „dotare”…
      Noi doi(si altii)suntem suporteri de UTA,nu de rezultat.Privim mult mai in profunzime inainte,in timpul si dupa un meci…Doar ca privim din tribune sau pe ecranul Tv si nu de la firul ierbii…Acolo trebuie sa fie altceva,complet altceva,cumulat cu ce respectivii vad la antrenamente.(Sau ceea ce nu vad)..Noi vedem doar meciuri (ne)pregatite, absolut deloc,deja de prea multe ori repetitiv…Nu a existat un sistem,nu a existat nici la caderea cortinei,niste idei,niste trasee, lipsa in totalitate…Ce se sa fi facut la antrenamente,este Dumnezeu cu mila…Alta explicatie nu sta in picioare,adica nimicuri..
      Vrand-nevrand,iar ajung la Badea..Acest modern „Alexandru Lapusneanu”,contemporan al nostru,antrenor fara vlaga,plin de emfaza si auto-lauda de performanta pe care doar el o vede in visele sale desarte..”Daca voi nu ma vreti,eu va vreu”.Nu mai este nici un dubiu ca este un altfel de Ionut Chirila…Aceeasi Marie,cu alta palarie,poate ca eventual intr-o caligrafie mai frumoasa auto-expusa.
      Toata lumea il vede plecat,de la cel mai optimist,la cel mai pesimist,de la orice gazetar jurnalist sportiv,pana la mancator de pufuleti,semintele fiind interzise..doar Badea stie sigur ca ramane antrenor..Sa ne fereasca bunul Dumnezeu…Norocul ar fi ca ii expira contractul…Dar ce ne facem daca toate aceste stiri cu Balint sau Poenaru se vor dovedi adieri de vant si apoi, pe avarie de criza de timp,i se va prelungi contractul lui Badea?Nici nu vreau sa-mi inchipui un asemenea scenariu din filme clasice de groaza.Nu vreau sa ajung pe mana medicilor,pe la Padurea Verde…

      0
      0
    1. utistul COSTIN a stinS lumina pe CFR ARENA! CAMPIOANA PROVINCIEI NU SE DEZMINTE IAR OIERUL SI VAGABONDUL PUSCARIASI AU RAMAS IARASI CU OCHII IN SOARE!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button