Progresul Pecica

Bozian nu-și explică eșecul cu Pobeda: „În astfel de zile nu mai înțelegi fotbalul, încă suntem la mâna noastră pentru atingerea obiectivului”





După eșecul intern cu Pobeda Star Bișnov (0-1),  Progresul Pecica a ratat șansa să câștige play-outul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. Un gol marcat dintr-o lovitură liberă de Daniel Vasilcin, antrenorul – jucător al „bulgarilor” i-a întristat pe pecicani chiar de Zilele Orașului.

Bogdan Bozian și-a găsit cu greu cuvintele după un meci în care echipa sa a ratat ocazii imense de gol și nici nu și-a revanșa după „dușul rece” din tur: 1-6. „Nu am dominat pe nimeni așa cum am dominat-o azi pe Pobeda și am reușit să ieșim învinși de pe teren. Pur și simplu nu înțeleg cum s-a putut întâmpla acest lucru, în zile din acestea nu mai înțelegi fotbalul. Am ratat din toate pozițiile, chiar și două-trei ocazii într-un singur minut și am primit gol la singura lor situație, o fază fixă după un henț al nostru la vreo 20 de metri de poartă. Ei și la 0-0 s-au închis pe două linii, cred că era rezultatul maxim pentru ei, iar când au dat și gol ne-au închis și mai mult spațiile. Cu toate astea, am avut ocazii, dar pur și simplu mingea nu a vrut să intre în poartă. Ne pare rău, căci ne doream să încheiem conturile azi, să fim deja câștigătorii play-outului. Până la urmă, acesta este și obiectivul clubului, locurile 3-5 și vrem neapărat să-l îndeplinim. Încă suntem la mâna noastră”, spune antrenorul-jucător al celor de la Pecica.

Progresul poarte arbitra lupta pentru evitarea singurului loc ce duce în fotbalul județean, atâta timp cât va juca cu ambele formații aflate cu Sabia lui Damocles deasupra capului, Curtici (în deplasare) și Periam (pe teren propriu). „Am prieteni și cunoscuți peste tot, și la Pecica și la Periam, dar asta nu înseamnă că nu ne vom mobilizat să le batem. Vom încerca, bineînțeles, căci sunt două echipe bune, cu obicetiv, dar și noi vrem să ne atingem ținta, primul loc din play-out”, a adăugat Bozian.

Un comentariu

  1. ????, dacă stăteai în tribuna, înțelegeai tot ce se întâmplă pe teren… Păcat că se întâmplă asemenea lucruri în sport…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button