Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticiul a condus de trei ori la Periam pentru un singur punct! Bălu: „Mai mult decât nimic” v.s. Anca: „Nu mi s-a mai întâmplat…”





Derby-ul suferinței din seria a 8-a a Ligii a 3-a a amânat verdictul pentru ultimele două etape ale play-otului. Frontiera Curtici a condus de trei ori, dar Periamul a egalat-o de fiecare dată și rămâne la două puncte peste ea, pe locul 8, ce înseamnă salvarea de la retrogradare. E adevărat, timișenii mai trebuie să stea o etapă, chiar weekendul următor, însă Sorin Bălu știe că remiza de azi e una importantă pentru echipa sa.

Bălu: „Când dai trei goluri acasă și nu câștigi, e frustrant”

Radu Popa (38), Gașpar (55) și Gălățan (71) au egalat de fiecare dată avansul pe care „grănicerii” l-au luat pe tabelă, prin Prică (30), Avrămuțiu (45+1) și Burlă (67). ,,Am niște băieți admirabili. Sunt subiectiv, deși ar trebui să rămân obiectiv, dar același lucru poate să-l spună și Radu Anca. Când dai trei goluri acasă și nu câștigi, e frustrant. A fost însă un meci spectaculos, în care noi am dominat total jocul, am întâlnit o echipă a celor din Curtici foarte bine organizată. Îmi felicit băieții, până la urmă sunt eroi. Hai să fim cinstiți, când pleci de la un punct, băieții au jucat și s-au antrenat sub presiune tot timpul. Le-am și spus că nimeni nu credeau că vom putea face atâtea, pentru mine sunt niște câștigători. Acum, până la urmă, un punct e mai mult decât nimic. La final, la meciuri directe, noi suntem dezavantajați cu toată lumea. E frustrant totuși, pentru că în șapte meciuri bați de șase ori și tot pe loc retrogradabil ești. Am arătat consistență, cu o echipă bună, Curtici nu e echipa cea mai slabă din punctul meu de vedere”, a declarat Sorin Bălu, antrenorul celor de la Periam.

Anca: „Păcat de efort, am alergat, am fost echipa mai bună”

Cu un succes pe terenul contracandidatei la evitarea locului retrogradabil din C8, Frontiera Curtici ar fi fost foarte aproape de relizarea obiectivului stagional. Așa, însă, are neapărat nevoie de două victorii, acasă, cu Pecica și la Cermei pentru a fi sigură că termină peste Periam. Cu toate că Avântul are parte de o deplasare foarte grea în ultima rundă, la Pecica. „Nu mi s-a mai întâmplat în cariera mea scurtă de antrenor să conduc de trei ori și să nu câștig. Am condus tot timpul, la 3-3 a greșit săracul Luci (n.a. Mucha), a fost relaxat și a scăpat mingea la un șut de la distanță. Pe ansamblu, la numărul de ocazii, eu zic că meritam să câștigăm. Parcă suntem și așa…dai trei goluri în deplasare și nu câștigi!? Golul doi a fost un penalty pe care de abia l-au așteptat, mingea a atins-o Luci primul, a ieșit în lateral, vine atacantul, Luci dă în minge și-l lovește și pe el, dar mingea merge în lateral! Așa a fost 2-2. Păcat de efort, am alergat, am fost echipa mai bună. Am mai avut o ocazie când am scăpat 3 contra 1, dar nu întotdeauna echipa mai bună câștigă”, a menționat Radu Anca, antrenorul lui „Fronti”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button