Superliga

Aradul are șanse mari să găzduiască Supercupa României, dintre CFR Cluj și Sepsi!





După meciul amical dintre România și Serbia, la nivelul naționalelor U19 și finala Cupei României la fotbal feminin din vara anului trecut, arena „Francisc Neuman” din Arad ar putea găzdui un nou eveniment sportiv major de la inaugurarea din 2020 încoace. Este vorba despre ediția 2022 a Supercupei României, ce le aduce față în față pe CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, pe data de 9 iulie. Conducerea FRF nu a luat o decizie finală în acest sens, dar, din informațiile noastre, candidatura noului stadion al Aradului e luată serios în calcule. Ora de start a întâlnirii urmează a fi stabilită.

Sistemul VAR va fi folosit în premieră

Supercupa României 2022 va reprezenta primul eveniment cu sistem VAR (arbitraj video), urmând ca toate echipele din Liga 1 să beneficieze de această tehnologie în sezonul 2022-2023.  Sistemul VAR a fost implementat în toate campionatele importante din Europa încă de acum două-trei sezoane. În Premier League, arbitrajul video a fost folosit din sezonul 2019-2020, iar în LaLiga este în vigoare din sezonul 2018-2019.

Deținătoarea Supercupei României este Universitatea Craiova, care a învins-o pe CFR Cluj după loviturile de departajare, scor 4-2, pe Arena Națională, pe 10 iulie 2021.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button