Baschet

Teodora Manea joacă cu naţionala U23, în primele turnee din FIBA 3X3 Nations League!





Echipele naţionale U23 de baschet 3×3 ale României participă în perioada 30 mai – 2 iunie la primele trei turnee din cadrul FIBA 3×3 Nations League 2022, Conferinţa Europa (Sud), evenimente găzduite de Tel Aviv-Yafo, Gush Dan. Astfel, după câteva zile de pregătire pe terenurile din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, componenţii loturilor nationale U23 de baschet 3×3 ale României au plecat duminică spre Israel, urmând sa participe la turneele inaugurale din cadrul circuitului continental.

Conform înregistrărilor de eligibilitate de pe platforma FIBA 3×3, România va fi reprezentată în ambele competiţii, atât la feminin cât si la masculin. La feminin, vicecampioana FCC UAV Arad o are în lot pe Teodora Manea. Anamaria Pop, Renata Kovacs, Boglarka Biszak si Sonia Cazacu completează efectivul „tricolor”.

Laura Vaida ratează întrecerile din Israel din cauza problemelor medicale

Vicecampioană cu Aradul în Liga Naţională de baschet, Manea este în acest an şi medaliată cu aur alături de CSU Neptun ATH-1 Constanța, în cadrul Campionatului Naţional Indoor de 3×3. O a doua jucătoare a Aradului convocată, Laura Vaida, nu face deplasarea din motive medicale, conform site-ului FR Baschet. „Tricolorele” vor înfrunta Grecia, astăzi, ora 15:50 (grupa B), Turcia şi Italia, mâine, orele 15 şi 17:40 (grupa A) şi din nou Italia (grupa B), miercuri, ora 15:50. După meciurile din grupe urmează alte meciuri, în care vor evolua primele două clasate din serii. Toate meciurile vor fi transmise de FIBA 3X3.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button