UTA Arad

Miculescu a avut printre puținele ocazii ale României U21 în înfrângerea cu Georgia! Isac a rămas pe bancă





România U21 a cedat cu 0-2 în primul amical din această vară, pe terenul Georgiei. Echipa antrenată de Florin Bratu a avut o prestație extrem de modestă pe stadionul din Gori și gazdele s-au impus meritat, prin „dubla” reușită în decurs de șase minute (68 și 74) de fundașul dreapta Kapanadze. Gruzinii au avut și alte mari ocazii pe parcursul meciului, în timp ce „tricolorii” s-au apropiat destul de rar de poarta adversă. Cea mai importantă oportunitate a României i-a aparținut lui Markovic, care a lovit bara transversală cu un șut de la distanță în minutul 90+7.

Utistul David Miculescu a intrat în ultimul minut al primei reprize, în locul lui Baiaram, care a părăsit terenul accidentat. „Decarul” arădenilor a avut un șut periculos de puțin pe lângă în debutul actului secund, dar în rest nu a schimbat jocul modest al trupei lui Bratu. Celălalt jucător al UTA-ei convocat pentru această acțiune, Damian Isac, a rămas pe bancă.

În minutul 77 al partidei, nocturna arenei a cedat și meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 10 minute. Reamintim faptul că Georgia va găzdui EURO U21 în 2023, alături de România.

Pe 7 iunie, de la ora României 18:30, „tricolorii mici” vor disputa al doilea joc de pregătire din această perioadă, la Senec, împotriva Slovaciei, când – probabil – pe teren va apărea si Isac.

Formații: 

GEORGIA U21: 1. Mergrelishvili – 2. Kapanadze (14. Jinjolava, 77), 5. Khvadagiani, 3. Abuladze, 4. Kalandadze – 20. Gagnidze, 6. Nonikashvili (22. Gagnidze, 63), 10. Moistrapishvili – 7. Gocholeishvili, 11. Gagua, 9. Guliashvili (Cpt.) (17. L. Khorkheli, 77).  Selecționer: Svanadze Ramaz. Rezerve: 12. Kharatishvili, 23. Buliskiria, 8. Dartsmelia, 15. Kvaratskhelia, 16. N. Khorkheli, 19. Ogbaidze, 21. Shekiladze

ROMÂNIA U21: 12. Popa (Cpt.) – 4. Telcean , 5. Drăgușin, 22. Farcaș (6. Bîrzu 90+9), 20. Dumitrescu – 16. Lixandru, 21. Grameni – 10. Cîmpanu (19. Stoica, 73), 11. Baiaram (18. Miculescu, 45), 7. Petrila (8. Pitu, 69) – 15. Birligea (9. Markovic, 73). Selecționer: Florin Bratu. Rezerve: 23. Gyenge, 1. Bălbărău, 2. Tîrlea, 14. Dican, 13. Mărginean, 3. Isac, 17. Corbu









5 comentarii

  1. O astfel de echipa precum cea a României ar avea probleme și cu Gibraltarul😎
    Miculescu, zero barat in meciul asta.

    0
    0
  2. Pe bune a jucat? M-am uitat 20 de minute înainte să cadă nocturna și nu i-am auzit numele!!! Serios!! Chiar a jucat?

    0
    0
    1. da a jucat o repriza,,dar numai pase gresite a dat,ca si ceilalti dealtfel..cred ca e si problema de antrenor..Bratu nu mi se pare o solutie pt echipa asta mai ales ca o sa fim gazde la europene si cu jocul asta ne facem de ras,nu numai ca nu o sa batem pe nimeni,dar si o sa pierdem la scoruri mari..orice atac al adversarilor,niste georgieni din campionatul lor de la echipe de care nu am auzit era ocazie…de mult nu am vazut echipa nationala de tineret jucand atat de slab si asta in fata unor adversari modesti..si precedentele meciuri,cele cu finlanda si maroc au fost foarte slabe,dar aseara jocul a fost penibil de-a dreptul..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button