Arhivă articole

Dumbrăvița se întărește pentru Liga a 2-a din Arad: Cinci jucători sunt așteptați la reunirea programată luni!


CSC Dumbrăvița a produs marea surpriză în barajele de promovare în Liga 2-a, trecând de CSM Deva, dar mai ales CSM Reșița. Echipa timișană va afla cel târziu până pe 10 iulie dacă va fi admisă în eșalonul secund, având emoții în special cu omologarea arenei „Ștefan Dobay”. Până una alta, Cosmin Stan a programat reunirea pentru luni, 4 iulie, cu mai mai multe noutăți de lot.

Printre ele se vor afla și câțiva fotbaliști arădeni, pe care antrenorul Dumbrăviței i-a avut adversari în sezonul precedent al Ligii a 3-a. De la Crișul Chișineu Criș, „alb-verzii” sunt pe cale să bată palma cu fundașul Sergiu Sabău (22 de ani), mijlocașul Ionuț Tănase (24 de ani) și atacantul Patrick Pașcalău (17 ani).  Totodată, Stan este interesat și de fratele geamăn al lui Luca Bodri, actor al promovării în Liga 2-a. Este vorba despre Toma Bodri (22 de ani), fundaș de bandă, care în sezonul trecut a evoluat pentru Șoimii Lipova și Progresul Pecica. În fine, pe lista lui Stan se află și atacantul David Popa (25 de ani), care a îmbrăcat tricoul celor de la Cermei în partea a doua a sezonului trecut. Crescut de Atletico și lansat de UTA, cu care are meciuri și în Liga 2-a, Popa a evoluat sezoane bune și peste hotare, în Anglia, la Birmingham U23 și și Kettering și în Finlanda, la AC Kajaani și AC Oulu.

În fine, Dumbrăvița ar mai fi interesată și de portarul de 18 al UTA-ei, Cristian Blaga, care – însă – susține probe de joc la CSA Steaua înainte de a purta discuții cu timișenii.

În altă ordine de idei, „alb-verzii” vor juca o dublă amicală cu UTA U19 (pe 9 iulie și 3 august), dar va juca și împotriva celor de la Progresul Pecica, pe 23 iulie.

8
3


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.