Arhivă articole

Oficial: Echipele arădene au aflat când joacă din nou pe puncte! „Leoaicele” și divizionarele terțe intră pe teren în același weekend!


În cadrul Comitetului Executiv al FRF, astăzi, 29 iunie, s-au stabilit datele de start pentru competiții fotbalistice din România organizate de forul de la Casa Fotbalului. Chiar dacă, în mare, formațiile implicate știau când intră din nou în „iarbă” pe puncte, astăzi a devenit oficial. Raportat la echipele arădene, UTA intră în scenă pe 16 iulie în Liga 1, AC Piroș Security pe 28 august în Liga 1 la fotbal feminin, în timp ce divizionarele terțe, Lipova, Crișul, Cermei, Pecica și Ineu își încep treaba pe 27 august.

Tot pe UTA o interesa când demarează noua Ligă de Tineret, în care pot fi utilizați fotbaliștii născuți în 2005 și mai mici, dar pe teren pot apărea într-un meci și maximum trei fotbaliști născuți între anii 2001 și 2004. Așadar, competiția debutează pe 20 august, aceeași zi fiind destinată și pentru startul în Liga Elitelor U17 și U16. Campionatele de republicani se „dezgheață” pe 3 septembrie, iar Liga a 2-a, în care vor juca destui fotbaliști arădeni, pe 20 august.

Tot în ședința CEX de astăzi, Cristian Pilan (Progresul Pecica) a intrat în Comisia FRF pentru Liga 3-a, înlocuindu-l pe Grabiel Magdaș (Unirea Dej). Totodată, Ștefan Boroș, directorul executiv al Academiei UTA, va face parte din Comisia FRF – Copii și Juniori.

3
1


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.