Stranieri aradeni

Hațegan – copleșit de emoții la revenirea în arbitraj, chiar în fața publicului din orașul natal! + FOTO





Pentru a doua oară în carieră, Ovidiu Hațegan a plâns pe terenul de fotbal. Prima oară s-a întâmplat în toamna lui 2018, la finalul meciului de Nations League dintre Germania şi Olanda, terminat la egalitate: 2-2. Atunci, arbitrul arădean aflase la pauză că mama sa a decedat, a dus partida la bun sfârșit, dar după ultimul fluier nu și-a putut stăpâni lacrimile. Imaginile cu batavul Virgil Van Dijk, starul lui Liverpool, care l-a consolat pe Hațegan au făcut la acea vreme înconjurul lumii.

În această seară, cavalerul fluierului a cedat din nou în fața emoțiilor. Revenise în arbitraj, însă doar în Camera VAR, după infarctul suferit în luna martie și o făcuse chiar acasă, la Arad, la primul meci cu arbitraj video din fotbalul românesc. În plus, în luna mai, Ovidiu Hațegan și-a pierdut și tatăl, astfel că ambii săi părinți îl urmăreau acum din Ceruri. Colegii arbitri l-au îmbrățișat călduros, același lucru l-a făcut și Cristi Panin, un alt arădean care a scris istorie, dar în culorile lui CFR Cluj, marea pierzătoare a serii de sâmbătă de la Arad: 1-2 în Supercupa cu Sepsi!

Mai revine Hațegan în iarbă? „Sănătatea şi familia sunt sunt pe primul plan”

Publicul arădean a simțit, la rându-i, emoțiile trăite de urmașul lui Ioan Igna și l-a aplaudat la scenă deschisă, scandându-i și numele. Operat la Clinica de la Pădurea Verde din Timișoara în urmă cu 4 luni de zile, când i s-a montat și un stent, Hațegan și-a reluat ușor antrenamentele fizice, dar – probabil – nu se va mai întoarce pe „dreptunghiul verde”, ci se va axa doar pe VAR. „Ce am de gând să fac? Încă nu am hotărât sută la sută. În principiu, vreau să continui. Pe teren, în camera var… O să văd. Oricum, sănătatea şi familia sunt sunt pe primul plan, asta este sigur”, sunea arbitrul arădean într-o intervenție telefonică la Digi Sport.

Hațegan va împlini 42 de ani peste exact 4 zile.

2 comentarii

  1. Superb moment!Poate mai frumos decat meciul in sine…Aradenii stiu sa-si aprecieze valorile,cel putin asa mi-a lasat impresia,aplauze la scena deschisa si scandari HATEGAN!…Un om vertebral,greu incercat in ultima perioada..Un exemplu genial a unui om pentru care meseria aleasa in dauna alteia(medic),este la rang suprem!Decat un medic,mereu grabit,a ales arbitrajul,unde a ajuns la niste cote inalte,cu care nu prea multi fluierasi romani se pot mandri…Si nu vorbesc de imberbul campionat romanesc,asa cum este el…Depinde de psihic dar nu in ultimul rand de recomandarea medicilor..Va reveni pe teren?Seful si coordonatorului VAR Romania sau in competitii europene?Eu mi-as dori cu totul altceva,fara a contesta pe cineva actual…Cooptarea in conducerea UTA-ei urgent,cu putere mare de decizii,fara sa fiu aerian,utopic…El stie ce are de facut pe viitor,sunt convins ca are multe alte oportunitati…Am zis si eu…
    Multa sanatate OVIDIU HATEGAN!Stima si respect unui om cu care ne mandrim!

    0
    0
  2. Ovidiu, iata un moment in care te revad zambind. Dupa atitea,… altele…triste. Nu am nici o indoiala ca vei reverni,…chiar si la centru, nu doar la VAR. Sanatate ! Noroc !! Si sa auzim….numai de bine !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button