Fotbal judeteanFotbal juniori

Răzvan Burleanu – în vizită de lucru la bazele sportive de la Sântana, Ineu și CSȘ Gloria! Șeful FRF a aprins și o lumânare la mormântul lui Adi Lucaci + FOTO





Răzvan Burleanu a fost pentru o zi la Arad, cu ocazia Supercupei României, dintre CFR Cluj și Sfântu Gheorghe, scor 1-2. Președintele FRF a cam fost fluierat de suporterii arădeni în momentul în care a ajuns pe gazonul arenei „Francisc Neuman” pentru a premia finalistele și brigada de arbitri. Utiștii nu au uitat episodul play-offului din Liga 2-a, când echipa favorită s-a trezit fără jumătate din puncte și obligată să tremure până în ultima etapă, sau arbitrajele potrivnice din unele partide din sezonul trecut.

Atlfel, Burleanu s-a bucurat de o primire călduroasă la obiectivele pe care le-a vizitat în județ și municipiu ieri și pentru care și-a oferit sprijinul în limita posibilităților. După-amiaza a început cu verificarea stadiului la care se află amenjarea bazei sportive din Sântana, plecând de la noul teren sintetic pe care se poate juca deja fotbal. În schimb, la vestiare mai este puțin de lucru, așa cum a fost prezentată situația în teren de către primarul Sântanei, Daniel Tomuța, de managerul Cătălin Puia și șeful secției de fotbal, Ovidiu Nadiu.

La Sântana, dar și la celelalte „șantiere”, Burleanu a fost însoțit de Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF, Ion Geolgău, președintele departamentului Scouting FRF și Felix Grigore, managerul departamentului Competiții FRF. Lângă președintele FRF s-a aflat mereu și Sergiu Bîlcea, deputatul care a și făcut lobby pentru aducerea Supercupei la Arad, dar a și meciului amical dintre naționalele U20 ale României și Germaniei. Fiindcă Răzvan Cadar este plecat peste Ocean, Vasile Rad a făcut oficiile de gazdă din partea AJF Arad.

Următoarea oprire a lui Burleanu a fost Ineul, respectiv baza sportivă aflată în plină construcție în fosta unitate militară de la ieșirea spre Șicula. Călin Benea, Alin Bondar, Adrian Lapte și Adrian Palade au prezentat stadiul lucrărilor complexul sportiv ce-i va fi dată spre funcționare Academiei Brosovszky cel mai probabil anul viitor. De aici, șeful FRF s-a întors la Arad și a spus o rugăciune la mormântul bunului său prieten, Adrian Lucaci. Poate cel mai bun președinte AJF din țară s-a stins în aprilie 2020 după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Înainte de a intra în atmosfera meciului de Supercupă, Burleanu a fost invitatul CSȘ Gloria Arad. În Subcetate, președintele Federației a fost așteptat de directorul Paul Barta, vicele Ioan Coste și de Ana Maria Popa, de la Cetatea Voluntarilor, care investește suflet și bani în reamenajarea uneia dintre cele mai vechi baze sportive din municipiu. Tot aici, profesorii Marcel Cîmpian și Mihai Roșca au condus un scurt antrenament cu una dintre grupele CSȘ-ului.

3 comentarii

  1. Eu stiam ca baza sportiva din Ineu se construieste in fosta unitate militara (la iesire spre Sicula), nu in Cetate…

    0
    0
  2. GROPARUL FOTBALULUI ROMÂNESC.
    Cine este acest BULEANU
    Care a îngropat fotbalul
    De un pic bun simt ar avea
    Și-ar prezenta DEMISIA
    De opt se crede tare
    Dar nu are,nici o calificare
    Și acum patru ani ,in continuare
    Iar fără calificare

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button