Șoimii Lipova

Adi Abrudean a condus primul antrenament la Lipova: „Sunt mulțumit de lot, rămâne să fim disciplinați și organizați în procesul de pregătire!”





Mandatul lui Adrian Abrudean pe banca tehnică a celor de la Șoimii Lipova a început astăzi, odată cu demararea pregătirii estivale. Noul „principal” al celei mai bine cotate divizionare terțe arădene a condus primul antrenament pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, iar sâmbătă își va vedea pentru prima oară elevii la lucru în amicalul cu UTA U18.

Cel mai important transfer al verii, atacantul Alexandru Bădăuță, a lipsit astăzi, ca și alți doi coechipieri ai săi. „S-au prezentat, 24 de jucători dintre care trei portari. Bădăuță, Nagy și Sahli sunt învoiți pentru câteva zile, și avem cu noi și cinci juniori din pepiniera proprie asupra cărora ne vom edifica în perioada ce urmează. Cât timp se pot face transferuri, dacă vom găsi ceva fotbaliști cu raport bun calitate/preț vom mai încerca să luăm. Mai vizăm un junior ofensiv de 2003 sau mai mic, dar și orice senior peste media echipei. Vom face antrenamente zilnice cu joc la final de sâptămână sau chiar și la mijloc, începem cu UTA U19 pregătiți de Sandu Gaica. Ne antrenăm și jucăm partidele amicale pe terenul din Sânnicolau Mic. Sunt mulțumit de lotul de jucători, de condițiile de pregătire, mă bucur că am văzut jucători dornici de a începe pregătirile. Rămâne să fim disciplinați și organizați respectând pașii firești în procesul de pregătire”, a menționat Adrian Abrudean la finalul reunirii de azi.

Vă reamintim că la finalul sezonului trecut, Lipova s-a despărțit de antrenorii Flavius Sabău și Marius Ciubăncan, analistul video, Mădălin Mihuța, dar și de jucătorii Adrian Suslak, Victor Prună, David Ciubăncan, Alexandru Capătă, Alexandru Simion și Sergiu Aldan. La capitolul achiziții îi regăsim pe fundașul Bîrlovean, mijlocașii Susan și Românu și atacanții Zetu și Bădăuță. Totodată, împrumutul lui Gavrilă de la UTA a fost prelungit.

Adversarii din amicalele verii pentru Lipova sunt: UTA U18 (16 iulie), CS Socodor (23 iulie), L.T. Cermei (27 iulie), FC Bihor (30 iulie), Lotus Felix (6 august), CSM Reșița (3 august), Progresul Pecica (9 august) și ACB Ineu (13 august). Noul sezon al campionatului Ligii a 3-a demarează pe 27 august, ocazie cu care „șoimii” ar trebui să se întoarcă acasă, pe noul stadion de 1500 de locuri construit din fonduri CNI.

3 comentarii

  1. Bafta Stili….sper ca sezonul asta sa promovați.Va propun și câteva nume de jucatori :
    1.Andrei Fagarasanu-liber de contract
    2.Alexandru Lezeu-Socodor
    3.Zele Eduard-Zabrani
    4.Hera Raul-Pancota
    5.Ispas Alexandru-Pancota
    6.Radu Rogac,fundaș central,fost la Ripensia,moldovean
    Aveti de unde alege !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button