UTA Arad

Orhan Ademi a devenit „nouarul” UTA-ei, elvețianul vine după un sezon cu 17 goluri în liga a treia germană și Niederrheinpokal!





La finalul meciului amical cu Ripensia, Ilie Poenaru a recunoscut că UTA a bătut palma cu un alt atacant, care sosește din Liga a 3-a germană. „O mutare o s-o facem acum, în timpul meciului…dacă tot suntem la momentul adevărului. Nu vă dezvălui numele, dar deja ni s-a acceptat oferta, un atacant din Germania a acceptat oferta pe care noi i-am făcut-o zilele trecute. A fost și în Bundesliga, acum mergem să îi facem și să-i trimitem contractul, să îl analizeze avocații sau agenții lui”, au fost cuvintele antrenorului utist sâmbătă.

Sportarad.ro v-a dezvăluit încă de acum două zile indetitatea acestui atacant, care astăzi a semnat contractul ce-l leagă de UTA până în vara anului 2024. Elvețianul Orhan Ademi (30 de ani) a început fotbalul în ţara natală, la Au-Berneck, iar în carieră a mai trecut pe la echipe din Austria și Germania, precum: Rheindorf Altach, Eintracht Braunschweig, VfR Aalen, SV Ried, Würzburger Kickers şi MSV Duisburg. În 2012, atacantul de 1,89 a fost convocat la naţionala U21 a Elveţiei  pentru meciurile de baraj cu Germania din cadrul preliminariilor Campionatului European de Tineret. În sezonul 2013-2014, Ademi bifat și 25 de meciuri în Bundesliga 1, în tricoul celor de la Eintracht Braunschweig, marcând și un gol.

În stagiunea precedentă, petrecut în tricoul celor de la MSV Duisburg, Ademi a marcat 12 goluri în 37 de apariţii în campionat, plus alte 5 goluri în 6 apariţii în Niederrheinpokal. Masivul atacant va purta tricoul cu numărul 9, care în sezonul trecut i-a aparținut lituanianului Laukzemis.

Pista Postolachi nu a fost (încă) abandonată

Orhan Ademi e cotat la 275 de mii de euro pe transfermarkt și de mâine va intra în programul normal de antrenamente al UTA-ei. Totodată, Ilie Poenaru nu a renunțat nici la ideea de a-l transfera pe Virgiliu Postolachi, care – însă – trebuie să-și rezolve problemele cu Lille (Ligue 1), legate de grila de formare. Tehnicianul arădenilor a spus mereu că-și dorește trei atacanți în lot, iar dacă internaționalul moldovean nu va putea fi legitimat va apela la un fotbalist tânăr, pe care l-a identificat deja și cu care a avut discuții preliminare.

6 comentarii

  1. Transfer din liga a 3 parcă numi dă încredere în acest transfer mai bine cu Mercioiu sau cu alt tânăr fotbalist din curtea noastră. Pista cu postolache să nu o abandonați pt că este un atacant de viitor.

    0
    0
  2. Amicalul dintre Fc. Arges si Mioveni a fost un meci de casa a jud.Arges. RAMON, stai tu linistit ca,in Germania se joaca fotbal chiar si in liga3a dar citeste mai bine articolul si vezi pe la cate echipe a jucat !!! Eu zic sa ai incredere si sa fii mai optimist . FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  3. adus sa spele ;valoric slab ; albanez; poate de nota6 sau mai mica.Pe unde a jucat cam slab, nu stiu cui face concurenta? Poate nimanui.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button