Progresul Pecica

Pecicanii au pierdut spre final testul de la Comloșu Mare, Dobre și Andrieș au ajuns sub comanda lui Petcuț și Bozian!





Noua echipă a celor de la Progresul Pecica, formată din mulți tineri sosiți de la UTA, alături de antrenorul Mihai Petcuț, s-a deplasat în județul Timiș pentru primul amical al verii. Mai precis, gazda divizionarei terțe arădene a fost CS Comloșu Mare, formație ce a adus nume importante la nivel de fotbal timișan, precum Trandu, Pecarov, Bîrză, Ardelean, Mînecan, M. Toma sau M. Bota.

Iar gazdele aveau să se impună la limită, prin reușita semnată de Tiberiu Matei, cu 13 minute înainte de ultimul fluier al divizionarului Cătălin Botaș. În acele momente, Mihai Petcuț și Bogdan Bozian au avut pe teren mulți copii de 16-17 ani, iar Comloșu Mare a profitat și a înscris golul unei victorii de moral pentru ea.

Capătă, Stanciu și mai ales Bozian, al cărui șut a fost respins miraculos de portarul advers pe final de meci, au fost cei care au pus în real pericol buturile timișene. „Până am făcut toate schimbările, a fost un joc echilibrat, chiar cu un plus pentru noi. Gazdele au jucat mai mult din experiență, noi din avânt și dorință, a rezultat un joc bun pentru această etapă a pregătire. Dacă am fi jucat la rezultat, nu am fi pierdut niciodată acest amical, dar ne interesa altceva și anume să vedem la lucru toți copiii, să le dăm încredere. Mă bucur că a ajuns la noi și Andrieș, îi mai aștept pe Cîmpan, Gomboș și chiar pe Dragoș”, a spus Mihai Petcuț, care l-a utilizat și pe Alin Dobre, atacantul de 21 de ani luat de pecicani în iarnă de la Clinceni.

Pecica: L. Roșu – Sarkozi, Wild, Puta, Aldan – Cr. Mihai, Arsene – Răchită, Bozian, Stanciu – Capătă. Au mai jucat: Roșca – R. Bănățan, Marinescu, Dobre, Indreica, Gruia, Borcea, Andrieș, Morar, Chiriac. Următorul test al Progresul e peste o săptămână, cu Victoria Felnac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button