Șoimii Lipova

Andrei Rusu a decis amicalul Lipovei cu juniorii mari ai UTA-ei, pentru care au evoluat Mociu, Cibi sau Pătlăgică!

Șoimii Lipova și juniorii mari ai UTA-ei și-au dat întâlnire pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic pentru un amical. Dacă pentru „roș-albi” era cel de-al doilea test, după 1-5 cu Dumbrăvița, Adrian Abrudean și-a văzut pentru prima oară elevii la lucru. A fost un meci viu, cu destule ocazii de o parte și de cealaltă, dar cu un singur gol.

Acesta a căzut cu 20 de minute înainte de final, din piciorul lui Andrei Rusu, care  a trimis sub bară după centrarea lui Stoin. UTA a avut, la rându-i situațiile sale, prin Cibi, în prima parte, dar și Covaci și Andreaș, pe final de meci.

Ambele formații au avut absențe importante, iar „șoimii” l-au pierdut și pe Hațegan chiar în timpul meciului. „Am încheiat prima săptămână de antrenamente cu acest joc util, am văzut la lucru toți jucătorii. Au lipsit motivat Nicolescu și Bădăuță, iar Brad este accidentat. Avem foarte mult de lucru, dar important este că am putut să ne edificăm asupra potențialului multor jucători, mi-a plăcut implicarea lor în efort. Ca aspect negativ este accidentarea lui Hațegan, din minutul 30, sperăm să nu fie ceva foarte grav, să-și poată relua pregătirile cât mai repede. În continuare ne mai interesează cel puțin un junior cu profil ofensiv și, în funcție de ce va mai apărea pe piață, poate mai luăm ceva. Urmează o săptămână cu antrenamente zilnice, marți și joi vizitele medicale, iar sâmbătă de la ora 10 jucăm la Socodor”, a spus Adi Abrudean, antrenorul Lipovei, care l-a avut azi la dispoziție și pe Călin Gruiescu, ultima oară la Cermei.

Ilie Poenaru i-a trimis la echipa a doua și pe Mociu, Pătlăgică și Cibi, dar Sandu Gaica și Adi Ungur au avut în probe și alți jucători: pe alba-iulienii Răzvan Miron (16 ani, portar) și Bogdan Andrei (17 ani, atacant), dar și pe Claudiu Savianu, o „aripă” stânga de 17 ani, care a evoluat la echipe de juniori din Franța. În schimb, din tânăra echipă „roș-albă” au lipsit: Iurasciuc, Anișorac, Caia,  Ristin și Ronai. Totodată, viza de ședere a ivorienilor Diabi și Diallo a expirat, ei s-au întors acasă și așteaptă verdictul UTA-ei după cele aproape două săptămâni de probe de joc. „Mi-ar fi plăcut să am mai mulți jucători la dispoziție, să intre și ei în ritm, dar mă bucur și pentru restul, pentru antrenamentul bun, în fața unui adversar cu pretenții. Mă mai bucur și că a revenit Șerăngău pe gazon după un an de pauză, se vede că are rețineri, dar, încetul cu încetul, va scăpa de ele și va fi un jucător important pentru noi”, a menționat Sandu Gaica. UTA U 18 va juca sâmbăta viitoare la Buziaș, în județul Timiș.

Formații:

Lipova (repriza I): Buta – Bârlovean, Giosu, A. Popa, Filimon – Leric, Sahli, Susan, Hațegan – Modan, Zețu

Lipova (repriza a II-a): Iliescu – Nagy, Gherman, Stoin, D. Pop – Gruiescu, Dobrean, Gavrilă, Românu – Modan, A. Rusu.

UTA U18: Mociu – Pătlăgică, Bota, D. Roșu, Bokse – Cibi, Luca – Popa, Andreaș, Savianu – B. Andrei. Au mai jucat: Bârlădeanu, Răzvan Miron, Mitu, Demian, Covaci, Manoilă, Șerăngău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button