UTA Arad

Prepeliță: „Nu le-am dat șanse adversarilor! Bertrand? Jucătorii francezi s-au acomodat bine la noi, îi mulțumesc lui Mihai Joița”

Andrei Prepeliță obține al doilea succes la rând împotriva UTA-ei fără gol încasat. După acel 1-0 de la Arad, din returul sezonului trecut, când echipa sa a suferit mult jocul „roș-albilor” și a scăpat ca prin urechile acului de primirea a două-trei goluri, acum a controlat dal capo al fine jocul cu „Bătrâna Doamnă”, cu Ilie Poenaru la timonă.

Dorian Bertrand a fost omul meciului, cu o „dublă”, dar Iacob a avut și alte intervenții decisive. „Am prestat un joc solid, nu am dat șanse adversarilor, doar în prima parte au avut ceva situaâții să se apropie de poarta noastră. Noi, în schimb, am avut foarte multe ocazii în prima parte, dar le-am irosit și mă temeam puțin. E început de sezon, sunt mulți jucători noi, am încercat să îi integrăm, dar ne doream și victoria azu. Au fost săptămâni bune de multă muncă, rezultatele din amicale nu au fost cele care să ne dea speranțe, dar, după ceea ce am lucrat și am văzut la antrenamente,  încrederea în jucători era mare. Am început bine jocul, am avut multe ocazii de gol, am arătat bine fizic”, a spus Prepeliță după jocul cu UTA.

Antrenorul argeșenilor nu a dorit să comenteze doar prestația lui Bertrand, fotbalistul din Madagascar sosit de la Nancy. „Nu aș vrea să mă refer doar la el, chiar dacă a marcat, într-adevăr și a arătat calități fizice și tehnice bune. Și ceilalți nou veniți au jucat bine, i-am urmărit de 3-4 luni , am vorbit cu agentul lor. M-am bazat pe jucători francezi fiindcă s-au acomodat bine la noi în țară. Îi mulțumesc lui Mihai Joița, însă nu vreau să mă entuziasmez, e prima etapă, drumul e lung”, a mai transmis Andrei Prepeliță.

FC Argeș are meci la Sfântu Gheorghe etapa ce vine, la o oră imposibilă în mijlocul verii – 12.

2 comentarii

 1. Prepeliță,tu nu vezi că noi jucăm în culise,nu pe teren,stai calm că la cum te prezenți la conferința de presă când te dau ai tăi pe faras ,liga 2scrie pe cv tău.
  Ai uitat cum ai rămas sezonul trecut pe post,cine a pus capul la bătaie și cât ai fost de”apreciat”?
  Baftă multă și fii mai modest, poate te ajută în viață,in antrenorat nu ai stofă,poate așa local -zonal….

  0
  0
 2. Domnule Prepelita..mai bine ai tacea…Daca nu era Jean Vladoiu,la ora asta ai fi antrenat in cel mai bun caz pe la Curtea de Arges dar inca nu e tarziu,campionatul abia a inceput…Uneori modestia este o virtute(cauta in DEX ce presupune asta)…
  O singura chestie nu ai observat,de inteles prin prisma euforiei victoriei si o spun sincer,felicitari, doar ca nu voi ati jucat bine,ci noi nu am existat sub nici o forma si am aratat execrabil…Un meci mai slab decat acesta,nu imi aduc aminte sa fi avut nici prin Liga a 2-a,poate doar cu Filiasiul in Cupa..
  Este dureros sa spun asta dar este realitatea trista…Mai vedem…

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button