Pariază legal: vezi TOP-ul celor mai bune case de pariuri din țară


Dacă ai ajuns să citești acest articol, atunci cu siguranță faci parte din gașca noastră și îți place să faci pariuri, altfel nu ai fi interesat care sunt cele mai de top case de pariuri din Romania.

Ei, bine, dacă ai încercat deja vreodată jocurile online, cu siguranță știi că pentru a putea face asta legal, trebuie să apelezi la agențiile care au licența Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (mai scurt ONJN). În cele ce urmează îți vom prezenta doar acele case de pariuri care sunt licențiate în România, iar asta înseamnă că te vei putea bucura de jocuri fără să-ți fie frică de legalitatea acțiunilor tale.

Dacă e să ne referim la comoditate, atunci pe poziția de sus a TOP-ului se situează platforma SUPERBET. Pe lângă faptul că este arhicunoscută atât în mediul de pe internet, cât și pe stradă, având numeroase oficii în regiunile din țară, aceasta mai și oferă bonus extraordinar în momentul înregistrării, numeroase variante de plată, dar și ofertă extrem de largă pe domeniul sportiv.

Și BETANO te răsplătește cu bonus care cuprinde atât bănuți, cât și rotiri gratuite. În plus, are și cele mai pozitive recenzii pe piața jocurilor de noroc din țara noastră. Iar valoarea cea mai prețioasă constă în serviciul de transmisie live a meciurilor, dar și pariuri speciale pentru fotbal, sport electronic, politică și altele.

O altă agenție care intră în topul preferatelor noastre este NETBET. Flexibilă din punct de vedere al plăților – există opțiunea de cash out parțial și este bogată în tipul de mize oferite. Și pe NETBET poți urmări meciurile râvnite și paria live chiar în timpul acestora.

UNIBET se poate lăuda cu cel mai mare număr de utilizatori din România, dar și cu licență pentru tocmai patru domenii: bingo, casino, pariuri sportive și poker. În plus, mai are și o platformă extrem de performantă pentru live betting.

Una dintre cele mai vechi case de pariuri din România – SPORTINGBET – se numără, de asemenea, în topul nostru. Este cunoscută pe plan mondial datorită promoțiilor zilnice pe care le implementează, dar și spectrului larg de pariuri live.

Dacă vorbim despre plăți, atunci în poziția de frunte a TOP-ului apare agenția WINNER. Aceasta permite retrageri în doar zece secunde. Mai mult ca atât, statisticile sunt reînnoite instant, iar platforma oferă pariuri instant și live tracking.

În calitate de ultima recomandare am vrea să menționăm aici despre agenția WINMASTERS, care, la rândul său, oferă și ea o gamă foarte largă de oferte și promoții, dar și de plăți comode pentru clienți.

Așadar, iată câteva dintre casele de pariuri, serviciile cărora preferăm să le utilizăm. Îți propunem și ție să ai un cont deschis la fiecare dintre acestea pentru ca să poți testa beneficiile și posibilitățile fiecărei agenții și să o alegi pe cea care-ți este cel mai mult pe plac. În plus, ai putea folosi toate aceste platforme concomitent, sporindu-ți șansele de câștig sau rânduindu-le în funcție de tipul de pariu pentru care ai chef astăzi. Îți dorim distracție plăcută și câștiguri fabuloase!

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.