Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Primul gol al lui Bădăuță nu a fost suficient pentru un succes al divizionarei terțe: CS Socodor – Șoimii Lipova 1-1





După 1-0 cu juniorii U18 ai UTA-ei, Șoimii Lipova s-a deplasat la Socodor pentru al doilea test al verii. Aici, vicecampioana județeană a dat o replică foarte bună și a ținut-o în șah pe divizionara terță: 1-1, care s-a despărțit oficial de experimentatul fundaș Nicolescu.

Adi Abrudean a început amicalul de azi cu o echipă cu mulți tineri, iar Socodorul a fost ceva mai periculoasă, având și o bară prin Copil. Lucrurile s-au schimbat după pauză, când au intrat toți „greii” pe teren și Lipova chiar a trecut în avantaj. În minutul 61, Filimon a centrat din stânga și Bădăuță a înscris primul său gol pentru „șoimii”, egalarea s-a lăsat doar 7 minute așteptată, căci Dema a egalat cu o lovitură de cap după centrarea lui Copil. Divizionara terță a fost mai periculoasă spre final, dar meciul s-a terminat la egalitate.

Față de meciul de la Pâncota, cei de la Socodor au fost în efectiv complet și asta s-a văzut în prestația lor. „Am făcut un meci bun, băieții au alergat, s-au dăruit, i-am și felicitat și la pauză și la final. Am fost egalii unei echipe ce se bate la Liga 2-a și asta e un bun punct de placare pentru noi în pregătirea de vară. A venit și Balogh, un jucător bun, care la futsal se descurcă excelent, deci știe jocul. Încercăm să mai găsim unul-doi fotbaliști peste ceea ce avem, o soluție este și Cătălin Chișe, un fundaș polivalent pe care ni l-a propus Alex Lezeu. Ceea ce mă bucură nespus de mult este că Dema s-ar putea să scape de operație, cel puțin azi a fost ca și nou, ne ajută enorm la mijlocul terenului”, spune Tiberiu Darazs, antrenorul celor de la Socodor.

Odată plecat Bogdan Nicolescu, Lipova s-a înțeles cu David Pop (23 de ani) pentru o revenire în „alb-albastru”. În precedenta sa aventură, fostul campion în San Marino cu ST Tre Fiori a jucat la „închidere”, dar acum e luat mai degrabă în calcul pentru postul de fundaș central, iar înălțimea (1,90) îl ajută în acest sens. Totodată, Lipova s-a înțeles și cu Claudiu Pamfile, fostul fundaș stânga al lui Poli, care acum un an și jumătate a jucat și cu Hermannstadt în Liga 1. „O testare bună, important e că ne-am făcut antrenamentul. Am vrut să văd toți jucătorii la treabă, la fel ca în primul joc, fiecare a primit minute și m-am putut edifica asupra unor aspecte la care să mai lucrăm. Sunt mulțumit de implicarea băieților, dar din păcate căldura a fost un alt adversar, chiar dacă am jucat dimineață. Am folosit din nou două formule diferite, tocmai pentru a vedea pe toată lumea. Marți s-ar putea să mai aducem un fundaș și atunci lotul va fi definitivat”, a punctat Adrian Abrudean.

Formații:

Socodor: Vaida – Miclea, Gherheș, Pele, Olariu – Turcuș, Dema – Balogh, S. Mako (20 Al. Lezeu), Pirtea – D. Copil. Au mai jucat: Sârb – Lezeu, Cătană, Flueraș, Faur, Chișe.

Lipova (prima repriză): Iliescu- Nagy, Giosu, A. Popa, Stoin – Brad, Susan, Dobrean, Leric – A. Rusu, Zetu.

Lipova (repriza a doua): Buta – Bârlovean (David Pop II), David Pop I, Giosu, Filimon – Brad, Gavrilă, Sahli, Românu – Modan, Bădăuță.

Arbitri: Sorin Saladea – Andrei Pîslaru, Andi Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button